|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
χαιρετώ την όμορφη παρέα σας , και θα ήθελα τις γνώσεις σε δύο θέματα που με απασχολούν .
Μετά την αποτυχημένη μου αρχική ψαρόσουπα , δυστυχώς με κάποιες απώλειες , είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος 5 f1 pseudotropheus acei y.tail σε 170 μικτά και έχω κάποιες απορίες .. 1. παίζει κάποιο θηλυκό να μπουκώσει 1 μήνα μετά από τα πρώτα της μικρά ; ή δεν τα ξεχωρίζω εγώ τόσο καλά και είναι άλλο ; 2. με μετρήσεις PH=8 , NO2=0 , NH4=0 , NO3= 10 και gh=13 , kh=7 στις τελευταίες αλλαγές βάζω λίγο SEACHEM cichlid lake salt για να ανεβάσω σκληρότητες , και σήμερα έχω gh=16 , kh=6 !! μετράω με υγρά της API ( για gh έχω και sera που πάντα δείχνει +2 από της API ) τις μετρήσεις τις επανέλαβα με τα ίδια αποτελέσματα .. ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό υ.γ. υπόστρωμα χαλαζιακή άμμος και αραγωνίτης και πέτρες ασβεστολιθικές και μη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στιγματα σε acei | aris2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 57 | 03-03-15 21:41 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
demasoni-acei | panos78 | Malawi | 33 | 30-07-08 12:12 |
n acei...? | Fighter | Malawi | 13 | 05-02-05 20:25 |