|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια παιδια!
Εκανα σημερα το τελικο στησιμο στο 60αρι ενυδρειο Tanganyika που ετοιμαζω και εκει που καθομαι να το καμαρωσω, βλεπω τη σταθμη του νερου διαφορετικη απο πλευρα σε πλευρα! Με λιγα λογια, γερνει το ενυδρειο. Οχι πολυ, αλλα γερνει. (Φωτογραφιες 1 & 2) Να σημειωσω οτι η βαση του ενυδρειου ειναι εταιριας, με δυο διαγωνια ξυλα και μια βεργα απο σκληρο πλαστικο ή κατι τετοιο, στη μεση. Επειδη, ομως, πηγαινε σαν βαρκα με το προηγουμενο στησιμο, την ενισχυσα με 3 ακομα ξυλα. (τα μπλε στις φωτογραφιες 3 & 4).Πλεον εχει γινει αρκετα πιο στιβαρη, καμια σχεση με το πως ηταν, μεχρι που ανεβηκα και πανω και δεν καταλαβε τιποτα (και δεν ειμαι κανενα ελαφρυ παιδακι ![]() Το θεμα ειναι: -να ανησυχω που γερνει ή να το αγνοησω? Δεν κουνιεται παλι, το δοκιμασα, φαινεται στιβαρη η βαση. Υπαρχει περιπτωση να βρηκε το κεντρο βαρους εκει και να μην υπαρξει προβλημα? -απο τι να προκληθηκε αυτο? Υπαρχει ενδεχομενο να ειναι και λιγο στραβα τα πλακακια στο πατωμα, παντως. Και δεν το εβαλα ακριβως στην ιδια θεση που το ειχα με το προηγουμενο στησιμο, αλλα 10-20 ποντους πιο δεξια. Οποια γνωμη και βοηθεια δεκτη!
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ρε συ Τεο με τα ξυλα που εβαλες εγειρε η βαση? Αλλιως το πατωμα τετοια κλιση?
|
||||
|
||||
![]()
θοδωρε εγινε πολυ ωραιο!
![]() αντε και καλους απογονους! |
|
||||
|
||||
![]()
αλφάδι έχεις?
Αν όχι αγόρασε ένα αύριο ,δεν είναι και τόσο ακριβά, και μέτρα το πάτωμα το έπιπλο και μετά το ενυδρείο για να δείς από που ξεκινάει το πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα πλακακια υπαρχει ενδεχομενο να εχουν κλιση, παντως. Εχει αρκετες κακοτεχνειες το σπιτι. Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα 200σαρι που εχει ακριβως το ιδιο αλλα δεν εχει προβλημα εδω και 4 χρονια και μαλιστα συχνα το σκουνταει(αρκετα δυνατα δεν το χτυπαει αλλα <ξαπλωνει >) και ο τριτος γιος
|
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρη εμενα στο 450αρι τοχω αυτο το θεμα, κλαιν δεν ειναι τιποτα, το καταλαβα και εγω οταν το γεμισα και λεω δεν το ξανα αδειαζω να μετακινω να κανω να ρανω, ουτε με σφαιρες. Σε μενα η διαφορα απο ακρη σακρη ειναι 1cm κατω η αριστερη, με αποτελεσμα το spray bar του eheim να θελει χειρουργικη τοποθετηση (με φελιζολ πισω στην πλατη για να γυρει προς τα κατω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ασε, εμενα ξαπλωνει ενας γατος 10 κιλα και πανω... ------------------------- Παράθεση:
Πιθανο να εχει βρει εκει το κεντρο βαρους και τη σταθεροτητα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 14-03-13 στις 22:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για αλφαδι που σου λενε, αν εχεις iphone ή android, υπαρχουν free εφαρμογες (λεγεται spirit level για να το ψαξεις) και γινεται το κινητο σου αλφαδι.
Για android: https://play.google.com/store/search...t+level&c=apps Για Ιphone (δεν εχω και δεν ξερω αλλα με αναζητηση στο appstore): https://itunes.apple.com/au/app/mult...el/id354111422 https://itunes.apple.com/us/app/free...421758181?mt=8 (θα εχει και αλλα). Εdit: Δεν το προσεξα αυτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι πισω στην τεχνολογια των κινητων και θελω να μεινω πισω
![]() Ξεχασα να παρω αλφαδι, ομως! Παράθεση:
Η διαδικασια παντως ειναι πολυ πιο απλη αν τα μαζεψεις απο τη φυση, γιατι δεν εχουν ουτε αρωμα, ουτε προσθετα. Βρασιμο για να μπορεσεις να τα βγαλεις απο το καβουκι τους με οδοντογλυφιδα για αρχη. Μετα, καλο ξεπλυμα και βρασιμο μερικες φορες ακομα, για να φυγουν τα παντα απο μεσα. Στα δικα μου εβαζα και ξυδι στο βρασιμο, αλλα θελει προσοχη γιατι μπορει να τα διαβρωσει τελειως. Μεχρι και μπανιο σε χλωρινη τα εκανα, για πολυ λιγο, βεβαια και μετα μπουμ σε νερο με αρκετο αντιχλωριο.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε! θα λενε τα ψαρακια σου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πλάκα πλάκα ξέρω ένα οικόπεδο που βόσκουνε μιλιούνια κοινά σαλιγκάρια. Το ξέρω γιατί κάποτε προσπάθησα να σπείρω λάχανα
![]() Να μαζεύω από κανένα κι όπου μπορώ να βοηθήσω? Όποιος έχει ασχοληθεί όμως να μου πει την πλέον ασφαλή διαδικασία έτσι ώστε να μείνει καθαρό, ασφαλές κέλυφος για τα ενυδρεία μας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13 (0 μέλη και 13 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Ένα Cory 'Γέρνει'..... | Octopus | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 08-01-05 19:07 |