|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας,
Στο ενυδρειο μου περιπου 180 καθαρων λιτρων (δεν ειναι φυτεμενο) εχω δυο φιλτρα : - εξωτερικο jbl cristalprofi e900 - εσωτερικο eheim biopower 240 Το εσωτερικο ''μπουκωνει'' αρκετα συχνα - καθαρισμα απαραιτητα μια φορα/ εβδομαδα- και σκεφτομαι να το αντικαταστησω με eheim ecco pro 300 Θα επιθυμουσα τις πολυτιμες γνωμες / συμβουλες σας αν : - θα υπαρχει υπερβολικη ροη με το να δουλεουν μαζι τα 2 εξωτερικα αυτα φιλτρα ( e900 + ecco pro 300), η' πως μπορω να το ''ρυθμισω'' αυτο το θεμα - πρακτικα χρειαζεται αυτη η αντικατασταση - αξιζει οικονομικα (οι καιροι ειναι δυσκολοι, απο την αλλη ολοι θελουμε οτι καλυτερο για τα ψαρακια μας) Σας ευχαριστω εκ των προτερων |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ειναι φυτεμενο δεν θα εχεις προβλημα,,αλλα τι θα το κανεις ??Malawi??
|
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρον ειναι απλο (αρχαριος γαρ), με απλα ψαρακια (moly,σκαλαρι, gourami κ.λ.π). Δεν σκεφτομαι ακομα να κατευθυνθω προς τα εκει..Να αποκτησω πρωτα την εμπειρια και μετα βλεπουμε
Η σκεψη μου ειναι για ακομα καλυτερη φιλτρανση στο ενυδρειο μου, ωστε οι κατοικοι του να εχουν ακομα καλυτερες συνθηκες διαβιωσης Απο την αλλη, αναρωτιεμαι μηπως ειναι υπερβολη 2 εξωτερικα φιλτρα με τετοια ροη σε ενυδρειο περιπου 200 λιτρων Καθε συμβουλη παντοτε δεκτη και πολυτιμη |
|
|||
|
|||
![]()
Η ροη αν βαλεις το ecco pro 300 θα ειναι ιδια με αυτη που εχεις και τωρα.
![]() Η βιολογια θα ειναι υπερδιπλασια απο αυτη που εχεις,... ![]() Προχωρα για εξωτερικο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα φίλτρα δεν ειναι υπερβολή αλλα τα ψαράκια που αναφέρεις μαζι δεν κάνουν για κοίταξε το λίγο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim biopower 240 | aias.george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 26-02-13 00:34 |
Eheim Biopower ή Eheim Εξωτερικό φιλτρο για 60λιτρο? | steliosdim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 08-12-12 12:35 |
EHEIM BIOPOWER 200 | LAKI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 18-11-12 18:02 |
eheim 160 biopower | nikos2004 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 31-01-12 19:24 |