|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας,
Αποφάσισα μετά απο αρκετή σκέψη να βάλω, για αλλαγή, ουράνια τόξα στο ενυδρείο μου το οποιο έχει μήκος 1.50. Είναι φυτεμένο (ζούγκλα) και τρέχει εδώ και αρκετά χρόνια Υπάρχουν τώρα τέτρα περίπου 20 και 8 κορυς και ενα αρσενικό κριπς που έμεινε απο παλιά. Θέλω να μάθω τί μπορώ να προσθέσω σε είδος και ποσότητα Σας ευχαριστώ πανιτσα
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτο το μηκος και με αυτη την ιχθυοφορτωση που εχεις τωρα,μπορεις να προσθεσεις οποιο ειδος μελανοταινιας σου αρεσει ( οτι μπορεις να βρεις στην Κυπρο) σε κοπαδι των 15 ατομων,ακομα και 20 ατομων αν διαλεξεις καποιο μικροτερο ειδος (π.χ. praecox).
Aυτο προυποθετει βεβαια και καταλληλη φιλτρανση για τα λιτρα σου. Επισης μια αλλη επιλογη ειναι ena κοπαδι απο Εmpire Gudgeon ή ακομα να τα σπασεις σε ενα κοπαδι μελανοταινιες και ενα κοπαδι empire. Αν δεις κατι που σου αρεσει και ειναι εφικτο να το βρεις πες το να το συζητησουμε,επισης σημαντικο ρολο παιζουν και οι παραμετροι του νερου στην επιλογη.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την βοήθεια έχω μιά ανησυχία όμως γιατί απο οτι διάβασα τα ψαράκια αυτά πηδάνε έξω και εμενα το ενυδρείο μου είναι ανοιχτό.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κλείσω με κάτι χωρίς να εμποδίζει το φως να φτάνει στα φυτά μου; Θα μάθω σύντομα άν υπάρχουν αυτά που μου προτείνετε ή τί υπάρχει και πρίν πάω για αγορά θα το συζυτήσουμε για να πάρω τις συμβουλές σας και πάλι σας ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]()
Plexiglass!
Ετσι εχω και το δικο μου... Το βρισκεις σε τζαμαδικα ή σε καταστηματα τυπου Πρακτικερ,ειναι ελαφρυ και κοβεται ευκολα στα μετρα σου και σε οτι σχημα θελεις.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια ααααα πόσα χιλιοστα πρέπει να είναι το plexiglass;
|
||||
|
||||
![]()
Οσο πιο παχυ τοσο καλυτερα γιατι δεν θα σου κανει κοιλια...
Θα ειναι πιο βαρυ βεβαια... Στο δικο μου 120 εκατοστων εχω 4 χιλιοστα,εσυ για το δικο σου προτιμησε 6αρι.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδιασμός ψαριών | joe | Λίγα λόγια για την Ασία | 9 | 17-01-12 23:31 |
Τι συνδιασμός ψαριών?? | xrusec13 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 03-04-11 06:53 |
Συνδιασμός ψαριών | rasbora | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-05-07 16:46 |
Συνδιασμός Ψαριών | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-04-07 12:14 |
Συνδιασμός ψαριών | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 30-10-05 21:27 |