|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβάμαι για αρχή Cladophora algae(
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να βλέπω πολύ καθαρά βέβαια, σχεδόν σίγουρα δεν είναι κλαδόφορα, αλλά τριχοειδής. ¶μα μπορείς να τα κλαδέψεις να φύγουν τα πολλά θα σε βοηθήσει. Γενικά δεν είναι δύσκολη άλγη, ίσως να λιπαίνεις λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Τι αλλαγές κάνεις; Με σωστές ρουτίνες θα σε χαιρετήσει εύκολα.
Με μια καλύτερη φωτογραφία θα βλέπαμε και λίγο καλύτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Θα προσπαθήσω για καλύτερη φωτό αύριο...Αλλάζω 20 % κάθε βδομάδα με αντιχλώριο μαζί. Το ενυδρείο είναι 60 lt στρώμενο (μετρήσεις 0 αμμωνία, 0 νιτρώδη και 0-5 νιτρικά).
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τη φωτογραφία μπόρεσα να βγάλω...Δεν είναι και πολύ καλή...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τραβηξεις με το δαχτυλο την αλγη,βγαινει απο το φυτο;
|
||||
|
||||
![]()
εμενα γιατι μου κάνει για κυανοβ.? απο το χρώμα?...
|
|
||||
|
||||
![]() Τι να σου πω...Η αλήθεια είναι οτι νιτρικά δεν έχω ψηλά δεν θα είχα όμως και σε άλλα φυτά;Επίσης το νερό δεν έχει καμιά οσμή και έχω και Κερατόφυλλο που βοηθάει υποτίθεται. Πάντως με το χέρι βγήκε αμέσως...Ήταν ένα πράσινο μόρφωμα ( ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξέρει κανείς από πισίνες? | kifinas | Επί παντός επιστητού | 9 | 10-06-19 18:32 |
Ξέρει κανείς? | alex siak 1986 | Malawi | 7 | 28-04-12 11:02 |
ξέρει κανείς ? | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 26-06-11 09:59 |
Ξέρει κανείς ; | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 13-11-07 01:47 |
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-07-07 13:03 |