|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Ήθελα να σας ρωτήσω εσάς που ασχολείστε χρόνια με την διατήρηση δίσκων σε ενυδρείο, σε ενα ενυδρείο 450 λίτρων με διαστάσεις 1,50 μήκος - 67 ύψος - 50 βάθος πόσοι δίσκοι μπορούν να συντηρηθούν ανετα υπολογίζοντας οτι καποια στιγμη θα φτασουν σχεδον στο τελικο μεγεθος ?? Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
8-9 ψαρια ειναι καλα και θα ειναι αρχοντες μετα απο κει θα ειναι κονσερβα νομιζω. μιλαμε παντα για τελικο μεγεθος οχι μωρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
παντα για τελικο μεγεθος ασχετα που εγω λεω να τα παρω σχετικα μικρα
|
|
||||
|
||||
![]()
στελιο θα διαφωνισω καθως σε εαυτα τα λιτρα φιλος και μελος απο δω διατηρει χωρις προβλημα τωρα και σχεδων 2 χρονια 11δισκους με αρκετους σε πληρες μεγεθος+καμια 10αρια κορυ με 4 φιλτρα.πιστευω οτι με σωστες συνθηκες μπορεις να κρατησεις 10-12 ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
απο φιλτρα υπαρχουν το εσωτερικο του ριο 400 με σφουγγάρια
ενα εξωτερικο eheim 2075 με βιολογικο υλικο και ενα eheim ecco pro 200 με βιολογικο υλικο και λειτουργουν ταυτοχρονα και τα τρια. |
|
||||
|
||||
![]()
χμχμχμχ δεν νομιζω να σου φτανει σε πληρες φορτο.περιμενε να σου πουν και οι αλλοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν διαφονω mike ειναι πως θελει να βλεπει ο καθενας τα ψαρια του οτι χωρανε ναι σιγουρα .εγω στα 2 μετρα φαντασου εχω 13 και μου φενονται στριμογμενοι αναλογα το καψιμο του καθενος πρατει
![]() ![]() ------------------------- ελα φτανει εδω εισαι υπερβολικος μια χαρα ειναι απο φιλτρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 28-12-12 στις 18:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα φιλτρα που εχω δεν φτανουν ??
και απο φωτισμο ?? το ενυδρειο εχει 4 λαμπες Τ5 54W να τις ανάβω ολες η φτανουν μονο 2?? |
|
||||
|
||||
![]()
παλι αναλογος τι θα κανεις ?βιοτοπικο ? φυτεμενο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι φυτεμενο μονο ριζες και να μπουν 1-2 εχινοδοροι.
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα 2 λαμπες και εισαι αστερι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρα απο φιλτρα και λαμπες ειμαι οκ πιστευω
![]() αυτο που μένει ειναι ο αριθμος των δισκων ------------------------- Για αρχη λεω να βαλω 8!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mmamatsis : 28-12-12 στις 19:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ισως να με λιγο υπερβολικος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() μια και θα πας σε μικρους βαλε 12με 14 και αν ζησουν ολοι βλεπεις |
|
||||
|
||||
![]()
8 δισκάκια είναι το max. για τελικό μέγεθος στα λίτρα σου.
|
||||
|
||||
![]()
8 δισκους ειχα σε 450 λιτρα τελικο μεγεθος και το ενυδρειο φαινοταν μικρο
![]() Και με 2 Τ5 εισαι μια χαρα, αλλα και με 1, δεν θελουν και πολυ φως Συμφωνω με τον απο πανω |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια σας ευχαριστω πολυ ολους μολις ολοκληρωσω το ενυδρειο θα ανεβασω φωτογραφιες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στα 450 λιτρα αν βαλεις 8 δισκακια,γνωμη μου,οταν θα γινουν περιπου 10εκ θα δεις οτι το ενυδρειο θα φαινεται μικρο.
|
|||
|
|||
![]()
εφάρμοσε το #14 με κάθε τρόπο και δεν θα βγεις χαμένος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το ''αν ζησουν ολοι''καπως μου κανει.
Μπορει να ειναι ιδανικος αριθμος για κοπαδι αλλα δεν ειναι μικρο το ενυδρειο για12-14 ψαρια?Θα τα παρει 2-3 μηνων 5-7εκ και σε 3 μηνες θα τρεχει να τα δωσει μολις γινουν 10-12εκ?
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη βλεπω παραδιδεις μαθηματα σε ολα τα φορουμ με τις αποψεις των αλλων
![]() Εσυ το εχεις εφαρμοσει δηλαδη και βγηκες κερδισμενος; |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα εβαλα 6 για να ειναι ανετα!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλλα 2 καλυτερα θα ειναι .σε περνει ειπαμε για 8 για να κοπαδιασουν καλυτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω πως ο αριθμος τους υωρα ειναι μια χαρα!Απλα εγω θα αφηνα τα δισκακια να μεγαλωσουν λιγακι και μετα θα εβαζα τους γεοφαγους μεσα!Καλη αρχη και να το χιαρεσε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι bolivian Ramirez τα ειχα απο το προιγουμενο ενυδρειο και δεν ηθελα να τα δωσω μου αρεσουν παρα πολυ και γενικα ειναι μια χαρα με τους δισκους
------------------------- για να πω την αληθεια θελω και εγω αλλος δυο αλλα εδωσα αρκετα χρηματα για αυτους και επειδη θελω να βρω ενα κιτρινο θα περιμενω λιγο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mmamatsis : 29-12-12 στις 18:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα γνωριζω delta
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε θα διατηρησεις τους δισκους σε 25-26C?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι 27-28!
δηλαδη οσο εφτανε το καλοκαιρι που ειχα μεσα τα bolivian ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε βλεπω αυτο το "μια χαρα" κατι μου ερχεται!!!
![]() Δηλαδη για να μην ειναι "μια χαρα" θα πρεπει να τα δουμε αναποδα τα ψαρια? overlimit αν "αναγκαζουμε" ψαρια που ζουν σε καποια ορια θερμοκρασιας να ζουν "μια χαρα" σε ανωτερες θερμοκρασιες τοτε ο μεταβολισμος τους ανεβαινει τοσο πολυ ωστε να μειωνεται σημαντικα ο χρονος ζωης τους!!!! Δηλαδη μια χαρα τους κοβεις το χρονο απο τη ζωη τους!! Με 27-28 δεν θα ειναι καλα οι δισκοι ... γυρω στους 30 θα ειναι καλα ... θα το δεις στη πραξη .... οπως αν χρειαστει να το ανεβασεις στους 35 ... τοτε θα μεινουν μονο οι δισκοι (δεν θα αντεξουν τα αλλα ψαρια)!!!! Το ιδιο ισχυει για τα κορυ (aeneus εχεις η κανω λαθος)?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DISCUS81: blog με live camera απο ενυδρειο δισκων και οχι μονο | peristerigeo | Ιστοσελίδες στο Internet | 4 | 09-03-12 20:52 |
400λ ενυδρειο δισκων | stpagal | Δίσκοι | 15 | 18-02-12 23:14 |
Σωστός αριθμός κοπαδιού | Σωτος1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-12-11 15:26 |
Αριθμός ψαριών | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-07-07 14:24 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΙΣΚΩΝ | CENTAUR | Δίσκοι | 11 | 25-01-05 07:42 |