|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω βρε παιδιά την απορία, αν θέλω να κάνω αναπαραγωγή betta θα μπορώ να τα βάλω στο γαριδάδικο από τη στιγμή που ούτε ο αρσενικός ούτε ο θυληκός μονομάχος πειράζουν τις γαρίδες??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμπειρίες μοιραζόμαστε, τίποτα δεν ισχύει απόλυτα, ο δικός μου μονομάχος όταν έβαλα τσέρρυς, έζησαν κάποιες ώρες μόνο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να ζευγαρώση ο μονομαχος θελεις τουλαχιστο 4 θηλυκιες για να διαλεξει ,και να ζευγαρώσει.
Και δεν γινεται να μην δοκιμασει ενα γαριδακι αμα γεννηθεί . Αρα δεν μπορεις να βαλεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα και ήταν καλή ιδέα..
![]() Ακόμα και αν είναι φουλ φυτεμένο το ενυδρείο??? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι κολας τοσο πολυ ,αυριο θα στα πω απο κοντα ,παντος να ξερεις οτι υπαρχη τροφη της sera που ειναι απο μικρες πολυ μικρες γαριδες και την δινουν για Μονομαχους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ε??
Καλή φάση!! Μεθαύριο εννοείς!Έτσι??? Από τη στιγμή που δεν μπορώ να τα βάλω με τις γαρίδες δεν το βλέπω να αναπαράγω betta αν και πολύ μου αρέσουν!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου ενυδρείο, συνεχίζω να βλέπω γεννήσεις σε red cherry, με τον μονομάχο μέσα
Ενδεχομένως ένα μέρος του γόννου να χάνεται Αλλά με πυκνά φυτά και αρκετές κρυψώνες, νομίζω μπορούν να συνυπάρξουν....αν φυσικά "πέσεις" σε ανάλογο μονομάχο Όπως έχουν πει όμως οι πιο έμπειροι, η συμπεριφορά του μονομάχου μπορεί να αλλάξει από μέρα σε μέρα... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
τι γίνεται όμως αν θέλω να τους αναπαράγω μέσα στο γαριδάδικο???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τη μπορεί να έχει ο Echinodorus..? | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 20-12-10 21:32 |
Τι μπορεί να συμβαίνει?? | lingistis | Greek Aquarist's Boards | 6 | 02-07-09 22:27 |
μπορεί να πετύχει? | KOKOBAS | Μεσογειακό | 8 | 16-06-08 17:38 |
Τι μπορεί να είναι; | KwstasV | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-05-07 17:16 |
Τι μπορεί να είναι; | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-06-06 07:19 |