|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα εχω ενα ενυδρειο το fluval edge 23 λιτρα θελω να το στησω και να βαλω γρασιδι το Eleocharis "parvula καμια anubia και καμια vallisneria, απο την μανα του εχει ενα φωτιστικο με 18 led 3w 7600k θα κανει δουλεια? η να το κανω πατεντα? και να βαλω εξτρα φωτισμος led.ευχαριστω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φαντάζομαι δεν εννοείς 18χ3W αλλα σύνολο 3W ?
αν είναι έτσι μάλλον δύσκολα για το γρασίδι.. προσπάθησε να προσαρμώσεις μια τέτοια http://www.dlights.net/uploads/produ...me_b1_1031.jpg
|
|||
|
|||
![]()
Οχι 3 watt συνολικα ειναι.Εαν βγαλω το φωτιστικο που εχει και βαλω αυτο http://www.houseofled.gr/enidriaka/g...lum-par30.html επειδη ο χωρος ειναι λιγο περιορισμενος για την λαμπα που μου ειπες λες να κανει δουλεια?.ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
δε θα δινα για κανένα λόγο 40 ευρώ γι αυτό..
πάρε ένα μικρό λαμπατεράκι γραφείου απο το ικέα, και βάλε την λάμπα που σου είπα..
|
|||
|
|||
![]()
Θα μου στειλεις το λινκ της σελιδας σε παρακαλω για να την δω.Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
ποιας σελίδας?
|
|||
|
|||
![]()
Τι σελιδα που εχει την λαμπα που μου ειπες.Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη, το σχέδιο σου βαλα να δεις.. όποια μάρκα και να πάρεις το ίδιο είναι.. δες το φάσμα λίγο μπας και βρεις κάτι, αν και οι περισσότερες είναι στα 2700Κ νομίζω..
|
|||
|
|||
![]()
οκ νομιζα οτι μου εδειχνες την συγκεκριμενη.ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν και τετοιες λαμπες με δυο χρώματα,
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη εχω μπερδευτει λιγο αν μπορεις να με βοηθησεις, στα 20 λιτρα που ειναι το ενυδρειο και θελω να βαλω το Eleocharis "parvula οι προδιαγραφες του φωτισμου περιπου ποιες πρεπει να ειναι σε kelvin,lux,watt,lumen.
![]() Ευχαριστω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με το pH και απορια για φωτισμο | lifo | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 21-05-11 10:30 |
Απορια Για Φωτισμο Ενυδρειου | On_Klik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-04-10 20:57 |
βοηθεια με φωτισμο | iliastsi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-03-09 16:34 |
κοντρολερ για φωτισμο | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-11-08 10:14 |
Προταση για φωτισμο | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 24-10-06 00:12 |