Εκει π καθομουνα κ χαζευα στον υπολογιστη κοιταω το ενυδρειο κ βλεπω κατι πολυ μικρουλη να κουνιεται,βγαζω λιγο τα γυαλια μ τα καθαριζω κ ξανακοιταω κ το ξαναβλεπω!!λεω δεν γινεται σπασαν τα νερα κ δεν φαινονται γτ ειναι ηδη σε νερα!!κ ενω προσφατα διαβαζα ενα αρθρο π καποιος ρωταγε αν ειναι εγκυος το guppy του κ του απαντησαν για τη μαυριλα στο πισω μερος, ενω ηξερα οτι η θυλικια μ ειναι λιγο πρισμενη δεν ελεγα οτι ειναι στις μερες της!τελοσπαντω για να μην τα πολυλογο πεταω μεσα τη γεννηστρα,την βαζω και αυτη μεσα φτιαχνω καφε κ ξεκιναω να δω τι γινεται!εκανα με το στομα μ κινησεις βαθιας ανασας μηπως με δει κ κανει κ αυτη ασκησεις για να βγουν πιο ευκολα!!με τα πολλα καταφεραν να γλιτωσουν απο τα δοντια της 16 και αλλα δυο τρια π τριγυρνανε εξω μαζι με τους ενηλικες!τα οποια ομως καμουφλαρονται συνεχως!!τελος αυτα π εμειναν μιας και δεν εχω δυνατοτητα για μεταφορα τους σε αλλο ενυδρειακη παγηδεψα τα πλαινα της ταιστρας με τουλι ωστε να μην μπορουν να βγουν απι μεσα...εχω διαβασει καποια πραγματακια οσο αφορα τροφη,τωρα μονο ο καιρος θα δειξει,α εκανα και μια αλλαγη νερου λογο του οτι μετα τη γεννα ξερω οτι ανεβαινει η αμμωνια!!τελος απο αυτα π εχω στη γεννηστρα τα 9 μοιαζουν στη μανα τα αλλα δεν ηερω απο που πηραν!!