|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζόμουν ενα γλειφτη και μου πηρε η μαμα μου έναν απο πετ σοπ. αυτο που ειδα εγω δεν ηταν ο γνωστος γλειφτης αλλα ένα μικροσωμο λεπτο κιτρινο ψαρακι σαν γκαπυ. ομως κολλαει το στωμα του στο τζαμι ακριβως οπως και ο γλειφτης. ειναι ή όχι?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
στο θεμα σου τωρα, βγαλε μια φωτογραφια βρε αδερφε να δουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
πως να τον λεω δηλαδη? καθαριστή? τελος παντων. οριστε οι φωτογραφιες.
|
|||
|
|||
![]()
Είναι άλλο είδος απλά, αν είναι σαν και αυτό!
http://www.liveaquaria.com/product/p...938&pcatid=938 |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον gyrinocheilus aymonieri. Και όταν λες τον χρειαζόσουν;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο για τον γλειφτη (δε το πιστευω οτι θα κανω εγω το πρωτο βημα), εγω ειμαι παντα οκ με το να τον/τους αποκαλουν ετσι απλα απο ταχυτητα η ευκολια. Αλλα μη μου λες κι εσυ οτι ο μονος αλλος τροπος που σκεφτηκες ηταν "καθαριστης". ψαρια ειναι και οχι εργατες. Εχουν ονοματα, ειδη κτλ |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο ειναι. ευχαριστω πολυ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.google.gr/search?q=otocin...w=1366&bih=612 το ψαρι δεν λεγετε ουτε γλυφτης, ουτε καθαριστης... γλυφτης ειναι αυτος που προσπαθει να επωφεληθει λεγοντας καλα λογια... και καθαριστης ειναι δουλεια... ![]() ![]() αν ειναι αυτο που σου εδειξα λεγετε otocinclus affinis και θελει κανονικα τροφη οπως ολα τα ψαρια...
|
||||
|
||||
![]()
οχι φιλε δεν ειναι αυτο ειναι gyrinocheilus aymonieri
|
||||
|
||||
![]()
τι αλλα ψαρια εχεις??το συγκεκριμενο ψαρι ειναι γνωστος''αλητης''.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|