|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι....στο 120αρι μου που τελικα απο τα 3 κριμπ βγηκε ζευγαρι εδω και πολυ καιρο...τωρα το βραδυ που εκανα το καθιερωμενο ταισμα ειδα την θυληκια να βγαινει σιγα σιγα και κοντα ο αρσενικος να περιμενει σε ενα πολυ μικρο γλαστρακι που εχει μουρωθει εδω και μερικες μερες...οταν λοιπον βγηκε για να φαει ειδα την κοιλια της ξεπρησμενη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται να κανεις εσυ κατι.
Θα τα μεγαλωσουν μονα τους. Τι αλλα ψαρια εχεις μαζι? |
|
||||
|
||||
![]()
ενα μικρο κοπαδακι νεον τετρα και μερικα κορυ τπτ αλλο....α και μια η δυο αμανο...τον αλλο αρσενικο πρεπει να τον βγαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαλτον γιατι ειδικα σε περιοδο αναπαραγωγης τα κριμπ γινονται πολυ επιθετικα και θα σκοτωθουν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα...το ίδιο έπαθα κι εγώ!!!επειδή δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε κι άλλο ενυδρείο για να προστατεύσουμε τα μικρά,κάναμε ένα αυτοσχέδιο χώρισμα!Μέτρα το εσωτερικό του ενυδρείου και με ένα πλαίσιο απο αλουμίνιο που δεν σκουριάζει,βάλε πλεγμα πλαστικό και πιάστω με δέστρες.Μετά τυλιξέ το με τούλι και να το ράψεις με μπετονιά,Έτσι γίνεται η ανακύκλωση του νερού κανονικά και έχεις διαχωρισμένο το ενυδρείο σου!! Ελπίζω να σε βοήθησα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τις amano τι να πω... δεν θα έπρεπε να ήταν από την αρχή μαζί με cribs. Γνώμη μου θα πρέπει να αφήσεις μόνο το ζευγάρι με τα tetra.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 06-11-12 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βραζεις το αυγο,περνεις τον κροκο,τον διαλυεις στο νερο και ταιζεις..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα μικρά τα τάιζα με τροφές baby σε σκόνη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νομιζω οτι καπου ***** | Sakisdraminos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-12 01:31 |
νομιζω πως ειναι Nudibranch (Nudis) | pngts | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 02-01-12 21:24 |
Νομιζω οτι τα καταφερα. | giannisfot | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 12-11-08 21:33 |
γεννα στο υπαρχον ενυδειο | exetlaios | Ζωοτόκα | 10 | 30-07-07 15:17 |
Νεος, νομιζω οτι εχω στησει λαθος, Help | Manos-L | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 12-01-07 19:46 |