|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Κατανομη υλικων βιολογικου φιλτρου σε jbl cristalprofi e900
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα,
στο εξωτερικο μου φιλτρο jbl cristalprofi e900,εχω την εξης κατανομη: κατω καλαθι : μηχανικο μακαρονι jbl cermec 2o καλαθι : βιολογικο jbl micromec 3o καλαθι : βιολογικο jbl micromec πανω καλαθι = εξοδος νερου : μπλε σφουγγαρια (της αρχικης συσκευασιας) Σκεφτομαι να αντικαταστησω καποια απο το παραπανω με καλυτερα υλικα , για να εχω πιο σωστα αποτελεσματα Διαβαζω συνεχεια για τα υλικα : -sera siporax -eheim substrat pro και καποια αλλα διαδορων εταιριων Παρακαλω αν μπορει καποιος φιλος να με καθοδηγησει οσο αφορα την κατανομη των υλικων, οπως επισης και για την ποσοτητα σε καθε καλαθι Δεν θελω να ''μπουκωσω'' το φιλτρο, ωστε να εχω προβλημα με την φτερωτη Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας |
|
Εμφανίσεις: 6055
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυσαλιδες αερα σε εξωτερικο φιλτρο jbl cristalprofi e900 | ΝΙΚΟΣΠΕ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-01-13 16:11 |
Τοποθετηση Βιολογικου Υλικου | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 15-03-12 21:36 |
Eheim 2213 vs JBL CristalProfi e900!! | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 21-05-11 21:51 |
καθαρισμα υλικων φιλτρου | prospathw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-11-09 22:21 |
υπολογισμος βιολογικου ??????? | goldmary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-05-05 21:09 |