|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαφνικα πισω απο ενα βραχακι εμφανισθηκε το μικρο και ειναι και ορεξατο. Ενταξει, εχω 5 Aulonocara Baenschi αλλα ποτε δεν παρατηρησα κατι παραξενο στην συμπεριφορα τους. Το μικρο λοιπον πως εγινε???
![]() ![]() ![]() Επισης εχω παλι δυο P.acei "φουσκωμενα", ελπιζω αυτη τη φορα να προλαβω να δω τα ψαρακια πανω απο δυο μερες ![]() Συγχωρεστε με που το αρχειο ειναι τοσο μεγαλο αλλα αξιζε τον κοπο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ντρέπονταν φαίνεται και κάναν την δουλειά τους όταν έσβηναν τα φωτα! Συγχαρητήρια για το τέκνο....Να τον ονομάσεις Μαγκάιβερ, γιατί για να είναι μόνο αυτός από την γέννα πρέπει να είναι πολύ ατσίδας. Ή Χαϊλαντερ γιατί έμεινε μόνο ένας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα πρεπει να το διορθωσω το θεμα. Βρηκα εντελως τυχαια χθες, οταν καθαριζα το ενυδρειο, οτι υπαρχουν δυο μικρα Aulonocara B. στο ιδιο μεγεθος και σαν να μην εφτανε αυτο, ξαφνικα ενα πολλυ-μικρο P. Acei ξεπροβαλε μεσα απ'τα βραχακια. Οποτε λοιπον, η χαρα μου ειναι τριπλη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και...5/12/04....βρεθηκε και αλλο ενα. Τεσσερα (για την ωρα και με δυο Acei μπουκωμενα). Βρηκαν χωρο στο μεγαλο ενυδρειο και ![]() ![]() ![]() Η διαφορα μεταξυ των μικρων και μεγαλων ειναι τρομακτικη αλλα για την ωρα, καταφερνουν ολα να γλυτωνουν απο τα κυνηγητα. |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα μαλλον σε ντρεπονται......
![]() περιμενουν να σβησει το φως , γαι να κανουν την δουλεια τους...... ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|