|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ακουμπίσεις με το χέρι τι κάνει??
μοιαζει με απταιζια ![]() τι μέγεθος έχει?
|
||||
|
||||
![]()
Κάποια λήψη από λίγο πιο πλάγια, θα βοηθούσε περισσότερο... Εμένα, έτσι, μου φαίνεται σαν απταιζια...
![]() Αν είναι έτσι, τότε είναι κατηγορία "προς απομάκρυνση"... |
|
||||
|
||||
![]()
λογικα ειναι απταιζια , θα βοηθουσε μια φωτο απο το πλαι να δουμε το κορμακι της.
Αλλα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχει κ σαν πλοκαμακια ετσι τριχοτα θα βαλω φωτογραφιες
[ATTACH][ATTACH][ATTACH] |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές είναι χειρότερες απο την πρώτη..
![]() Δες μήπως την αναγνωρίσεις.. http://www.google.gr/search?hl=el&q=...w=1280&bih=673
|
|||
|
|||
![]()
δεν πρεπει να ειναι ρε παιδια απταιζια δεν μποιαζει καθολου. το εψαξα λιγο και μοιαζει με αυτο
απλα στην φωτογραφια μου δεν φαινονται τοσο τα πλοκαμακια που σασ ειπα γιατι εκανα μια αλλαγη και στρεσαριστηκε λιγο.αυτο ειναι καλο ή πρεπει να το απομακτυνω |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μας βγαλεις μια φωτο απο το πλαι??
|
|||
|
|||
![]()
δεν βγαινει απο το πλαι.βασικα ο κορμοσ του ειναι 2 εκατοστα περιπου και ξεκιναει απο μια τρυπα πιο βαθια και ανοιγει πανω το κεφαλι οπωσ σας το φωτογραφησα
|
|
||||
|
||||
![]()
ωπα ...... ο κορμος που εχει ειναι σκληρος , σαν πετρωμα ??
|
||||
|
||||
![]()
Απάντησε αυτό, και δεν μου είπες και τι κάνει αν το πειράξεις...
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν ειναι σκληρος ειναι μαλακος, ολο ιδια πυκνοτητα. οταν το πειραζεις μπαινει μεσα αλλα να σας πω την αληθεια πρεπει να ειναι απταιζια. διαβασα καποια πραγματα και μαλλον αυριο θα την βγαλω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα είναι και μαλακός ο κορμός, μάλλον είναι.. Έχεις διαβάσει πως βγαίνουν έτσι??
|
|||
|
|||
![]()
ενταξει τον εβγαλα τελικα. τωρα ελπιζω να μην εχει βγει και σε κανενα αλλο σημειο και δεν το εχω δει. ευχαριστω παντως
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ρε παιδια? | ignatios1993 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 31-10-11 21:02 |
τι ειναι αυτο? | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 25-06-11 07:39 |
παιδια τι ειναι αυτο? | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-06-11 23:07 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Τι είναι αυτο βρε παιδια? | Tzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 40 | 20-07-06 18:56 |