|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχει χρησημοποιησει κανεις τις ξυλοπετρες Χιου?Δεν ειναι ασβεστολιθικες σιγουρα ,εχουμε κανενα αλλο κολλημα?Ειναι πολυ ομορφες ,καφεκοκκινες με νερα.Πηρα ενα ρεταλι απο μαντρα με πετρες και μαρμαρα και ρωταω πριν το πελεκησω μην κανω τσαμπα κοπο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πες μου οτι αγορασες πετρες στη σαμο
![]() ![]() ![]() ![]() γιατι δε περνεις καγιες που κανουν σιγουρα ? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ρε μου τις εδωσε ο ανθρωπος..μου εδινε ενα τακο καμια 50αρια κιλα αλλα τι να τον κανω?Πηρα 2-3 κομματια..Τι ειναι οι καγιες?Το χρωμα που σου λεω ειναι φοβερο..
http://www.chrisofakis.gr/material/3...-xioy-kokkinh/ |
|
||||
|
||||
![]()
οι καγιες μας ειναι σα καθαρο ατσαλι μονο πετρα δε τη λες αμα τη δεις πολυ γιαλαδα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρωμα?Που εχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
ασημενια σα σιδερο εχει και πρασινοπες ολη η σαμος γεματη πετρες ειναι με δουλευεις
![]() ![]() εχω μερικες και στο σπιτι αμα θες πολλες παμε να μαζεψουμε ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|