|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα , εχω ενα 98αρι με γκαπυ .... εχω 48 βατ λαμπες μια grolux (ροζ) και μια cool daylight (απο 24 βατ η καθε μια ) αναβουν απο 10 το πρωι μεχρι 6 το απογευμα , ειναι σωστο το ωραριο? τωρα θα εχω αλλο ενα χρονοδιακοπτη , οποτε πως να κανω τις ωρες? ποια να αναβει πρωτι και πως να σβηνουν και λοιπα ?
Μεσα εχω κερατοφυλλο και μερικες ανουμπιες |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ειναι 8 ωρες και ο συνδυασμος λαμπων ειναι μια χαρα.
Αν πανε καλα τα φυτα σου και γενικα δεν εχεις εξαρση αλγων κλπ δεν το πειραζεις το συστημα. Αν θελεις να εκμεταλευτεις το δευτερο χρονοδιακοπτη, κανωντας ενα πιο ηπιο αναμμα των λαμπων (για τα ψαρια), αναβε πρωτα την gro και μετα απο μιση ωρα και την ασπρη λαμπα. Αναλογως σβηνε τα. Πρωτα την ασπρη και μετα απο μιση ωρα την gro.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστος εισαι αλλα μηπως να μετατοπισεις λιγο το 8ωρο ωστε να χερεσαι το ενυδρειο σου τις βραδινες ωρες?Φανταζομαι οτι ολο και καποιο φως θα μπενει απο καποιο παραθυρο/πορτα μεχρι τις 4-5 το απογευμα που ψιλονυχτωνει οποτε γιατι δεν το κανεις π.χ 13:00 με 21:00.Φυσικα αυτο ειναι απλα μια προταση δεν ξερω τα ωραρια σου οποτε εσυ επιλεγεις .Φιλικα γιωργος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εδω στα υπομνηματα εχει αρθρα για τις αλγες http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=11
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 21-01-13 στις 20:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος | babis100nx | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 19-09-10 11:10 |
φωτισμος που,πως!! | platy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-09-10 18:57 |
φωτισμος led | zak | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-09-10 10:05 |
Led φωτισμος | geochaos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 07-09-09 14:13 |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |