|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
ερώτηση για φίλτρο 60 λίτρων σε 75 ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() έχω εδώ και και καιρό σε ένα 30λίτρο ενυδρείο το φίλτρο της Dennerle Nano Eckfilter XL το το διόροφο αυτό που φαίνεται δεξιά. αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:
το επόμενο ενυδρείο που με ενδιαφέρει είναι ένα με διαστάσεις 60x30x40 και τα συνολικά λίτρα είναι 75, καθαρά πρέπει να είναι γύρω στα 63-65 αν τα υπολογίζω καλά. μπορώ σε αυτό το ενυδρείο να έχω μόνο αυτό το φίλτρο καθώς θα υπάρχει μόνο ένας μονομάχος μέσα μαζί με 4-5 εύκολα φυτά? η πρέπει να προχωρήσω σε αγορά μεγαλύτερου σε λίτρα φίλτρο? δεν σκέφτομαi σε αυτό το ενυδρείο να βάλω άλλα ψάρια μελλοντικά, παρά έναν μονομάχο και ούτε με ενδιαφέρει αναπαραγωγή. |
|
Εμφανίσεις: 2901
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρό ενυδρείο 20 λίτρων και εσωτερικό φίλτρο | endymion | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 09-06-10 03:38 |
Ποιο φίλτρο για ενυδρείο 180 λίτρων? | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-05-06 18:11 |