|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
έχω δύο και σήμερα παρατήρησα κάτι περίεργο.της μίας η ούρα και το κάτω πτερύγιο έχουν αποκτήσει ένα πορτοκαλορόζ φωσφοριζέ χρώμα.τι μπορεί να είναι αυτό?και μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα θηλυκά από τ'αρσενικά?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
πιο απαθές μπλε χρώμα σε όλο τους το σώμα.. Δες και εδώ http://www.aquahobby.com/gallery/e_boese.php
|
||||
|
||||
![]()
έχει τελειώσει η μπαταρία στην ψηφιακή μου κι ακόμα δεν τν έχω αλλλάξει οπότε προς το παρόν δεν μπορώ να τραβήξω φωτογ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετα ψαρια μπορουν να αλλαζουν στιγμιαια τον εξωτερικο χρωματισμο τους ειτε για λογους προσαρμογης στο περιβαλλον, ειτε για να εκδιωξουν καποιον εχθρο ειτε για να εντυπωσιασουν το ετερο φυλο ειτε γιατι φοβουνται...
Ειδικοτερα οι μελανοταινιες, κανουν διαφορους ιριδισμους οταν το φως πεσει πανω τους απο διαφορετικες γωνιες. Το φαινομενο που περιγραφεις ειναι κατα 99% τετοιο, δεν συμβαινε τιποτε, απλα απολαυσε το.... Φυσικα μια φωτογραφια θα βοηθουσε, αλλα αν καταφερεις να βγαλεις ΤΕΤΟΙΑ φωτογραφια που να φαινονται εναλλαγες στις γραμωσεις... να συζητησουμε που θα την δημοσιευσεις.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|