|
||||
|
||||
![]()
Βοήθεια ρε παιδιά, έχω μια μικρή φιάλη CO2 χωρητικότητας μισό λίτρο, που τη γεμίζω; Υπάρχει περίπτωση να αφήσω αυτή και να πάρω γεμάτη; Τηλέφωνα και διευθύνσεις παρακαλώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τσέρτσης στη Λαγκαδά.
Κάνε μια αναζήτηση για τηλέφωνα και τα σχετικά. |
|
||||
|
||||
![]()
φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι έχετε περάσει από τον συγκεκριμένο...απίστευτος τύπος...άδειασε και γέμισε την μπουκάλα 3 φορές αλλά τη στρόφιγγα δεν την έφτιαξε (από όπου έχανε η μπουκάλα). Εκτός αυτού δεν καταλάβαινα τι έλεγε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eίναι περίεργος τύπος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
PIROSVESTIKI.Ειναι μαγαζι πανω στην Μοναστηριου απεναντι απο το αστυνομικο μεγαρο.Ο μαγαζατορας ειναι και φιλος μου.Θα σε εξυπηρετισει στα σιγουρα Μακη.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο άνθρωπος είναι πολύ εξυπηρετικός και δε μου πήρε φράγκο. Απλά είναι λίγο περίπτωση (με την καλή έννοια). Γνωρίζει κανείς να υπάρχει φιάλη CO2 ενός κιλού ή λιγότερο (στα καταστήματα εννοώ); Οπου έψαξα έχω βρει πάνω από 2 κιλά αλλά γνωρίζω ότι υπάρχουν και λιγότερες. Σε ένα εργοστάσιο στην Ξάνθη βρήκα και 750ml και μάλιστα ελαφρού κράματος αλλά ποιος πάει μέχρι εκεί
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το 20λιτρο
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν σε συμφαιρει να πάρεις ένα liquid doser και να βαζει excel (άμα βαριέσαι το καθημερινό ; ) ή να βρεις κατι μικρούς πυροσβεστήρες σε μέγεθος χειροβομβίδας;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το excel είναι ασύμφορο πλέον όσο για το άλλο πρόσεχε τι γράφεις το echelon καταγράφει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως που είμαι φοιτητής Ξάνθη ίσως μπορέσω να σε εξυπηρετίσω αν δεν βιάζεσαι πολύ. Προς το παρών εξεταστική.
Το κακό είναι ότι δεν κατέχω απο CO2 τπτ. Ένα μαγαζί εδώ λέγεται "Πυροσβεστικά Θράκης" αν δεν κάνω λάθος έχει πυροσβεστήρες πολύ μικρους. Δεν ξέρω αν κάνει η ίδια μποτίλια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 05-02-08 στις 23:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που τραγανες ;;;;;;;;;;;; | sot-zoe | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 06-06-05 18:08 |