|
||||
|
||||
![]()
5 η 6 αν μπορεσα να δω καλα,αφου ειναι καλα κρυμμενα μεσα στο κερατοφυλλο.το ερωτημα μου ειναι αν πρεπει να κανω αλλαγη νερου η οχι...ευχαριστω.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αλαγες να μην κανεις δεν πρεπει να μεταβαλεις καθολου τις συνθηκες του νερου σου τωρα που εχεις τα μικρα γιατι ειναι πολυ ευαισθητα!!!!!
αν θες πολυ μικρες ποσοτιτες νερου και με προσοχη μην ρουφιξεις κανενα |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ. θα κανω αλλαγη 30% με ενα μικρο μπωλ που εχω.σιγουρα θα εχω το νου μου διοτι δε φαινονται.
------------------------- οι συνθηκες φωτισμου να ειναι οι ιδιες ή να εχω και το βραδυ καποιο φως? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 07-01-13 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ποσα λιτρα εχεις;;;; 30% ειναι πολυ!!!!! λιγοτερο κανε!!!!
το τελειο ειναι να κανεις συχνες αλλαγες και απο λιγο! |
|
||||
|
||||
![]()
72 λιτρα.καλως,θα κανω λιγοτερο λογω των μικρων....με το ματι ενα 15%.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη μου, να μη βιάζεσαι να αλλάξεις τις παραμέτρους του νερού, τώρα που έχεις νεογέννητα, εφόσον δεν έχεις βεβαρυμένο το νερό του ενυδρείου. Έχεις περιθώρια, δεν έχεις ούτε και τόσο υπερπληθυσμό... Κάνε λίγες μέρες υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθούν και να δυναμώσουν τα μικρά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε καμία εβδομάδα κάνε την κανονική σου αλλάγη σύμφωνα με το πρόγραμμα σου
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
OK παιδια,ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσες φορες ταΐζεις την ημερα ,,και για τι ψαρια μιλαμε???
|
|
||||
|
||||
![]()
μετραω ηδη 7 γκαπακια ! ισως και να υπαρχει κ ογδοο !
ταιζω 2 φορες τη μερα για 2 εως 3 λεπτα τα μεγαλα. τα μικρα θα τα ταισω περισσοτερες φορες σε τακτα χρονικα διαστηματα αλλαγη νερου δε θα κανω ακομα.σε μια εβδομαδα θα κανω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και εμεις γεννησαμε :D | zweet | Ζωοτόκα | 0 | 08-05-12 19:22 |
εμεις με τα αφρικανικα | mariakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 03-03-11 15:13 |
γεννησαμε και εμεις | harris samos | Σαλιγκάρια | 4 | 03-01-10 13:45 |