|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον σκεφτομαι να φτιαξω ενα ενυδρειο, με διαστσεις 125-55-75 θα μπορουσε να μου πει καποιος ποια σιλικονη να χρησιμοποιησω bison, den braven, την orcka pou poylane sta pet?? με δεκαρι τζαμι θα ειμαι καλημενος φυσικα και δεκαρες κοντρες?????
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα,η Bison ειναι πολυ καλη εταιρεια κατα τη γνωμη μου και τη συνιστω να τη χρησιμοποιησεις.τις αλλες δεν τις γνωριζω.
------------------------- με δεκαρι πιστευω υπερ-καλυπτεσαι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 20-12-12 στις 09:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πήρα τη logo 1000 professional, 3,5euros το μεγάλο σωληνάριο, και είναι πολύ καλή είναι και Ελληνική!!! Δεν έχει πρόσθετα μέσα και κάνει για ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
Αν το 75 είναι το ύψος, εγώ θα πρότεινα 12αρι και κόντρες..
Αν είναι 55 το ύψος θα είσαι οκ με 10αρι..
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα φιλε μου
εγω εχω δοκιμασει την bison και ειμαι ευχαριστημενος αν εχεις λιγο χρονο δες και το υπομνημα πιο πανω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=10761
|
|||
|
|||
![]()
το υψος ειναι 75, βαλε αμμο και κοντρα 4 cm απο πανω οποτε θα εχει καμια 68 cm νερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σε ενα 100 εβαλα τις sista ουδετερη σιλικονη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
'Οσες σιλικόνες αναφέρθηκαν είναι πολύ καλές (την orca δεν την ξέρω) φτάνει να γράφουν ότι είναι για ενυδρειακή χρήση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ι orca einai kai η πιο ακριβη 22 ευρω 450 ml
|
|
||||
|
||||
![]()
η bison τα 280 ml εγω την εχω 6,00
και μπορεις να την βρεις και πιο φθηνα! |
|
||||
|
||||
![]()
Bison προτεινω κι εγω...
5 ευρω στο praktiker και leroy |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ακριβως
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαρισμος σιλικονης | kostas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-12-11 22:28 |
μαρκα αντλίας κτλ | exetlaios | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 0 | 14-06-09 14:55 |
μαρκα ενυδρειων | scorpios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-06-09 09:54 |
ποιοτηκη μαρκα ενυδρειων | chris@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 14-04-09 15:04 |
Μαρκα Τροφησ | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 4 | 02-08-06 13:13 |