|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γνωρίζει κάποιος πόσα mg/lt τετρακυκλίνης χρειαζομαι για καταπολεμηση fin rot?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρηξε μια ματια στην τετρακυκλινη της API μηπως βοηθησει, εχει ενα pdf με αναλυση καπου στη μεση:
http://www.apifishcare.com/products/...x?ProductID=65 Στο κουτακι που εχω γραφει οτι καθε φακελακι περιεχει 500mg Tetracycline Hydrochloride και η δοσολογια ειναι ενα φακελακι ανα 38 λιτρα. Δυο δοσεις ανα 24 ωρες, μετα απο 24 παλι ωρες αλλαγη νερου 25%. Μπορει να συνεχιστει η θεραπεια μια-δυο φορες, αναλογα με την περιπτωση.
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρη και αλεξανδρε θα χρειατω και εγω. Εχετε βρει που εχει; Μετα τη θεραπεια υποθετω θελει καθαρισμα με ενεργο ανθρακα για κανα 2 μερες ετσι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο φαρμακα εχω και οτι θελεις σου φερνω την Κυριακη.
Tetracycline της API, αλλα εχει ληξει τον 8ο του 12...δεν ξερω αν κανει ακομα. Εχω furan-2 της API και Myxazin σφραγσμενο. Επισης, Esha2000.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ριχτε μια ματια στις συνθηκες των νερων σας...
Σε ενα σωστο ενυδρειο με σωστες συνθηκες σπανια χρειαζεται φαρμακευτικη επεμβαση...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια φορα παντως χρειαστηκε να βαλω φαρμακα σε καραντινα, αλλα το ψαρακι τελικα δεν το εσωσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι εγω μια φορα χρειαστηκε να βαλω κανονικα φαρμακα, (εννοω περα απο κατι μελαφιξ σε χαζο-υποψιες φιν ροτ κτλ) τα αποτελεσματα μαλλον δειχνει πως ηταν θετικα (χρησιμοποιηθηκε ισχυρη αντιβιωση δευτερης γενιας -ceclor- επειτα απο αρκετες συζητησεις με επαγγελματιες του ειδους, ιχθυοπαθολογο και φαρμακοποιο που ειναι κι αυτος ψαροκαμενος )
|
||||
|
||||
![]()
Το ceclor που περνουμε εμεις;! Το προτεινες δηλαδη για υποψιες φιν ροτ. Του φιλου μου ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο νομιζω. Ειναι σε τρια σημεια, ενα σε καθε πτερυγιο, αλλα ελαχιστο, θαλεγα 1-2mm φαγωμα στο πανω και πισω και το κατω ειναι απλα σαν ναναι πιο μαλακο σαπισμενο μαζεμενο ας πουμε σε μια ακρουλα παλι 1-2mm. Εβγαλα βιντεο θα το ανεβασω συντομα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε τετοιες περιπτωσεις (βασικα συνηθως ειναι υποχονδρισμος μια και μιλαμε για απλη υποψια) απλα κανενα melafix και τιποτε αλλο...
|
||||
|
||||
![]()
Α οκ καταλαβα. 1 κουτι ceclor ανα 10 λιτρα. Checkkk!!!
|
|
||||
|
||||
![]() τι δοσολογεια ειναι αυτη? για αυτοκτονια? ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσα πλάτυ? | Katanius | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 03-11-11 10:54 |
Πόσα cory...??? | Belafode | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 27-06-11 21:25 |
πόσα χωράνε | nikos mennis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-02-10 22:25 |
Πόσα lumens έχει η gro-lux | scalare | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 24-04-06 18:20 |
Πόσα λίτρα; | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-04 11:19 |