|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομαι να παρω το παρακατω ενυδρειο
http://www.petcity.gr/product/ANUBIA...-23400153.html απο ποιοτητα κατασκευης (καπακια φωτισμος κτλ.) ειναι καλα? παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μου πει!
|
|||
|
|||
![]()
Εγω φιλε μου εχω το Α1000 ειμαι ικανοποιημενος δεν εχω κανενα παραπονο και τις λαμπες τις τ5 φοραει το καπακι του ειναι πρακτικο και κοντρες εχει
Σιλικονες δεν ξεχιλιζουν δεξια αριστερα το δικο μου δεν εχει θεση για αυτοματη ταιστρα δεν ξερω για αυτο αν και δεν ειναι προβλημα για μενα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αν θες περιμενε λιγο καο γω ηθελα να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα γιατι κανουν προσφορες και ελεγα μπας και πεσουν κιαλλο αλλα δεν αντεξα ε ειχα και τα λεφτα ....ανυπομονος βλεπεις
------------------------- Εγου που εχω το ακριβως προηγουμενο 300λιτρα (273)καθαρα δεν εχω κανενα θεμα με σιλικονες αλλα και να εχεις μην σκας εχουν εγγυηση θα σου φερουν αλλο ουτως η αλλως θα το τσεκαρεια δεν θα το γεμισεις και θα βαλεις ψαρια μεσα καπακια εκτος και αν το κεγαισε επιι σουβεσπασε το παλιο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harmasn : 14-12-12 στις 16:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
φανταζεσαι ???χαχαχα
λιγο δυσκολο να ανοιξει ολοκληρο ενυδρειο... αν φοβασαι ομως βαλε επιπλεον κοντρες και ενα περασμα με σιλικονη... ενα δεκαρι ευρω ειναι και εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εφιαλτης!!!
οποτε προληπτικα μετρα!!! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ετσι και αλλιώς το 350 που έχω τωρα 2 χρονια σχεδόν οποίος ΕΙΔΙΚΟΣ τι είδε μου είπε δεν πρόκειται να ανοίξει με τιποτα
|
||||
|
||||
![]()
για να ριξουν το κοστος οι εταιριες ολο τετοιες χαζομαρες κανουν
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια Για Αγορα Ενυδρειου Anubias | Argiris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-05-12 23:53 |
Βοηθεια σε αγορα ενυδρειου | Roussaks | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-10-08 22:38 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 25-09-08 01:07 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | tak660x | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 23-08-07 15:53 |