|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
έχω ένα στρωμένο εδω και 2 χρόνια ενυδρείο 30 λίτρων που φιλοξενεί ένα χρυσόψαρο.Το ενυδρείο είναι αυτό http://www.petcity.gr/product/HAILEA...-23400164.html. Η ερώτηση μου είναι εάν μπορώ να το κάνω απ'ευθείας γαριδάδικο από την στιγμή που οι μετρήσεις του είναι φυσιολογικές.Αφού βέβαια φύγει πρώτα το ψάρι.Από βλάστηση δεν υπάρχει αρκετή αλλά σίγουρα θα προσθέσω. Σε περίπτωση που μπορώ ,πόσο πληθυσμό σε γαρίδες μπορώ να βάλω και ποιά ήδη μπορούν να συνυπάρξουν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου γαριδοενυδρείο | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 139 | 05-09-14 14:30 |
Γαριδοενυδρείο - 10 λίτρων | Butterfly | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 50 | 25-08-12 00:36 |
Νέο γαριδοενυδρείο την βοήθεια σας | vangtal66 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 16 | 01-06-12 17:41 |
Νέο γαριδοενυδρείο | kalts.greg | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 16-12-10 21:36 |
Το γαριδοενυδρείο μου! | TIMOS | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 14-10-10 08:05 |