|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο μου !100Χ40Χ40=160ΛΤ.
![]() ΨΑΡΙΑ 3 BARB ALT TINFOIL ΒΑRB 6TIGER BARB 1HYPOSTOMYS PLECOSTOMU 3 EPALZ BICOLOR 1GEOFAGO 2LIPIN SPOTTED TEST N03=50 NO2=0 KH=18D PH=6,4 CL2=0 Εχω 7 πλαστικα φιτα και αλλα πραγμματα! ΦΙΛΤΡΟ:eheim biopower 200 ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ:EHEIM BUBLES:ΕΗΕΙΜ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού δεν έχει αλλάξει κάτι και τα έχουμε γράψει τόσες φορές, τι άλλο θες να πούμε και ανοίγεις καινούργιο θέμα;
|
|||
|
|||
![]()
Εχουν αλλαξει τα τεστ!!!και αμωνια δεν γραφει η κορδελα
|
|
||||
|
||||
![]()
βάλε και καμια φώτο
![]() αλλαγές νερου καθε πότε και πόσο κάνεις; |
|
|||
|
|||
![]()
αλλαγες νερου καθε 2 ευδομαδες και οταν λες φώτο ενοεις φωτογραφεια του ενυδρειου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ph με το kh καμια σχεση με τι μετρας λακι ?ολες η μετρησης σου ειναι λαθος αγορινα μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι
![]() του ενυδρείου, των ψαριών... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο λοιπον οι μετρησης αυτες λακη
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτο εδω εχει καμια σχεση?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=65522
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για την ηλικεια σου οντως πολυ ωραιο στησιμο, εχεις βγαλει τα πλαστικα φυτα?
οι μετρησεις σου οπως σου εχω ξαναπει δε λαμβανονται υπ οψη οποτε μιλαμε για ενυδρειο που ΔΕΝ γνωιζουμε τιποτα για τη χημεια του νερου του. ΑΝ ειναι ευκολο να το διορθωσεις αυτο θα ειναι ενα πολυ καλο βημα
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα ειναι ενα πολη ωραιο ενυδρειο και ειδικα για ενα 10χρονο παιδι αλλα 3 tinfoil που φτανουν γυρο στα 35 cm περιπου δεν ειναι πολλα γιαυτο το ενυδρειο η κανω λαθος;;;
|
|||
|
|||
![]()
KΟΙΤΑ φιλε μου το ξερο οτι τα τιφονειλ πανε 35 ποντους ομως αφου δεν εχουνε χωρο δεν μεγαλονουν τελος παντων γιατι με ρωτας αν εχω βγαλει πλαστυκα φυτα αγου στο παραπανω κειμενο γραφω οτι εχω μονο πλαστυκα
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- κανεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 27-11-12 στις 16:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ξύλο έβαλες κάτω από το ενυδρείο για να μην έχεις κανένα ατύχημα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα πριν πας να "την πεις" σε καποιον να σκεφτεις πρωτα γιατι ρωταει. Αυτο που λες "αφου δεν εχουν χωρο δεν μεγαλωνουν" τι παει να πει? Ψαξε για την εννοια "νανισμος" τι σημαινει στα ψαρια και τι επιπτωσεις εχει. Προφανως και πρεπει να τα δωσεις καποια στιγμη η να πας σε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι δεν μεγαλωνουν σωματικα δεν σημαινει πως δεν μεγαλωνουν εσωτερικα με αποτελεσμα να βασανιζοντε με φριχτους πονους και να ψοφανε αν ψαξεις μεσα στο φορουμ θα βρεις αρκετες συζητησεις πανω σαυτο το θεμα καθε ψαρι πριν το αγορασουμε πρεπει να κοιταμε το χωρο και τις απαιτησεις αλλο αφρικη και αλλο ασια για παραδειγμα στο λεω γιατι την εχω πατησει ασε κιολας που τα τινφοιλ ειναι νευρικα εγω αναγκαστικα και το εδωσα γιατι ετρωγε τα πτερυγια των ψαριων.
------------------------- Οταν λεω εσωτερικα εννοω τα οργανα τους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos93 : 27-11-12 στις 17:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια αμα μεγαλοσουνε 35 ποντους που θα πανε αφου δεν εχουν χωρω να κουνιθουνε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβενε τι σου λεω το που θα πανε ειναι δικο σου θεμα δηλαδη ειτε σε μεγαλητερο ενυδρειο ειτε σε καποιον αλλο χομπιστα η πετ σοπ ειτε θα ψοφισουν οποτε πεταμα στα σκουπιδια η με το καζανακη στην αποχετευση πρεπει να καταλαβεις πως καθε ζωω εχει δημιουργηθει σημφωνα με τις φυσικες απαιτησεις του φυσικου τους περιβαλοντος και οχι του ενυδρειου οποτε ενας σωστος χομπιστας πρεπει να πληρει τις σωστες συνθηκες διαβιωσης του καθε οργανισμου.
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑλα οπως λες
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|