|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
συμβατοτητα γκαπυ με τιγρακια
![]() Αξιολόγηση:
![]() ειναι συμβατα αυτα τα 2 ειδη μεταξυ τους?
|
|
Εμφανίσεις: 2140
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν σου αρέσει να τα βλέπεις μαζί, μπορείς να τα βάλεις στο ίδιο έπιπλο και διπλανά ενυδρεία...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oxι θα τους τσιμπανε τις ουρες και θα τα τρελλανουν στο κυνηγι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα....ασχετο,αλλα μολις ειδα ενα γκαλαχερ περιπου στα 20 εκατοστα μου αρεσε πολυ,βεβαια δυσκολα θα βαλω γιατι μου ειπε το παλληκαρι π το εχει οτι εφαγε ολα τα μικροτερα π ειχε στο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43958
|
||||
|
||||
![]()
το γκαλαχερ ξεχνα το,εκτος αν εχεις ιδιωτικη λιμνη με μερικες χιλιαδες λιτρα.και παλι κριμα θα ειναι αλλα τεσπα.δεν ειναι ψαρι για ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν το θελω αυτο...
ξεκινησα το στησιμο του ενυδρειου με πληρη συνειδηση,ζηταω αποψεις,ρωταω για διαφορα θεματα που αφορουν το ενυδρειο και καταληγω παντα με το τι μου αρεσει και τι μου επιτρεπεται να βαλω στο ενυδρειο.απλα ενθουσιαστηκα με το συγκεκριμενο ειδος και γνωριζω ηδη το μεγεθος που ενα γκαλαχερ μπορει να φτασει. ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 18-11-12 στις 12:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει, απλα το εγραψα γιατι δεν ξερεις ποτε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανενα προβλημα...παντα φιλικα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβατοτητα με κιχλιδες | tsag | Σαλιγκάρια | 16 | 26-09-12 23:18 |
συμβατοτητα ψαριων | jiraiya | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 18-07-10 17:30 |
Συμβατοτητα ψαριων | n01r | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-07 12:26 |
Συμβατοτητα ψαριων | peace | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 28-10-07 10:18 |
Συμβατοτητα ψαριων. | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-10-06 13:39 |