|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για καποιον λογο αυτη η φωτο με κολλησε...
![]() Πιστευω ειναι αντιπροσωπευτικη για το φορουμ και το hobby, ποσο αγαπη μπορει καποιος να τρεφει για αυτα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φοβερη!
|
||||
|
||||
![]()
Λεω και εγω που ειναι η φωτο.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Πολλές φορές κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν-νοιώσουν τον ρομαντισμό και την αγάπη που εμπνέει αυτό το χόμπυ. Και όπως λένε, μια φωτογραφία 1000 λέξεις.!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Respect και στον εικονιζομενο, αλλα και στον φωτογραφο που επιασε την στιγμη.
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχ τι φωτο.Αυτο το παιδι θα μας τρελανει....και τι φωτογενεια......(το ψαρι....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σωστος ο klipitiklopos!
α ρε exelix ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To ψάρι πόσο καιρό έμεινε σε καραντίνα μετά τη "συνάντηση" των βλεμμάτων??????
![]() ![]() ![]() ¶ψογη φωτο! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
O μεγαλος θηρευτης δοκιμαζει αν χωραει στο στομα του ο μικροτερος.......
|
||||
|
||||
![]()
Ονειρεψου Στελακο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι αυτή το ξεκίνησε! Μη μας πάνε και μέσα για αποπλάνηση, είναι μικρή ακόμα η κοπέλα!
![]() 2. Τη μαγνήτισα με το βλέμμα μου, αλλά πέρα από υπερβολική έκκριση ορμονών δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα! ![]() 3. Ο παπαράτσι beat89 τα τσέπωσε πολύ καλά! ![]() Βέβαια, ο Σάββας χρησιμοποίησε πιστεύω μια φωτογραφία "διαφήμισης" για να το πάει αλλού και όχι απλά στο χαβαλέ. Αυτό που πιστεύω πως θέλει να τονίσει είναι ότι "η γραμμή" αυτού του φόρουμ είναι να κοιτάμε πρώτα τις ανάγκες των οργανισμών που φιλοξενούμε. Να ξεφύγουμε από τον εγωισμό του αυτό θέλω και δε με νοιάζει τι ζητάει. Να δείχνουμε τον ανάλογο σεβασμό σε κάθε ζωή που αποφασίζουμε να φροντίζουμε και όχι να τη βασανίζουμε. Και φυσικά η ανταπόδοση είναι δεδομένη! ![]() 4. Ακόμα με παίρνει τηλέφωνο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπααα, θέλω στις σχέσεις μου να έχω το πάνω χέρι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε διαστροφές που εχει ο κοσμακης...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
βαλτε Χ, βλεπουν και μικρα παιδια
![]() Στελιο την ψαρωσες την κοπελα. τι της ειπες? |
|
||||
|
||||
![]()
ότι έχει μεγααααααλο..... ενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Της είπα ότι έχω κάτι μικρά ψαράκια στο σπίτι... Λέτε να με ήθελε για την ομορφάδα μου ή για τίποτα άλλο;
|
||||
|
||||
![]()
ψωναρες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αγαπη για το χομπι ειναι να πινεις μονο νερο του ενυδρειου σου και να το υποστηριζεις τοσο οσο ο φυκιωρης με το οζονισμενο νερο
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η νεα μου αγαπη! | Γιώργος Κ | ¶λλα ζώα | 154 | 16-07-12 19:05 |
Τι σημαινει μπόλι-μπόλιασμα? | fotis_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-12-08 22:42 |
Μαζεμενα στομαχια,τι σημαινει? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 17-03-05 02:06 |