|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλοι μου.
Εχω αναβασει μια φωτογραφια στο profile του χρηστη.(Επεξεργασία Εικόνας Προφίλ) Η οποια φαινεται και διπλα στο ονομα μου αλλα δεν φαiνεται , οταν κανω ποστ ? (οπως σε αυτο το ποστ εδω τωρα !!!) Τι χρειαζεται? |
|
||||
|
||||
![]()
Στο προφίλ σου έχεις φωτογραφία, μήπως εννοείς αυτή ότι έβαλες; Στα μηνύματά σου στο φόρουμ είναι άλλη φωτογραφία, πρέπει από τον πίνακα ελέγχου να φτιάξεις το avatar.
|
||||
|
||||
![]()
στα avatar πηγαινε και ανεβασε φωτογραφια αυτο σου λεει ο exelix και θα βλεπεις στα ποστ τη φωτο διπλα απο το nikname σου φιλε μου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Avatar | Gladiator | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 04-05-12 17:43 |
Avatar: Ενυδρειο 500lt. | kifinas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 44 | 30-12-10 23:04 |
foto απο το ενυδρει μου | ΠΟΠΟ | Φωτογραφίες μελών | 8 | 13-04-07 22:47 |
new foto | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 31-01-07 23:39 |
ick σε severum - foto !! | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-11-05 10:26 |