|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα στην παρεα....και ενω εχω στησει κανονικα της πετρες μου την χαλαζιακη μου και εχω γεμησει και νερο κομπλε... κυριος καρφωνω την εφτα την οκτω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γομαρακι το φιλτρο παντως. Λογικα εχει αερα μεσα και δεν γυρναει το ιμπελερ. Δεν εχει priming button?
|
|
||||
|
||||
![]()
στης οδηγιες εαν δεις η το dvd λεει να βαλεις λιγο νερο μεσα οταν ειναι για πρωτη φορα.ανοιξε της 8 βυδες.βαλε νερο σχεδον ως επανω.κλεισε το καπακι.συνδεσε την εισοδο και εξοδο.ανοιξε της βανες και βαλτο στην μπριζα.
να ξερεις μολις δουλεψει δυο λεπτα το φιλτρο σταματαει απο μονο του για 2 λεπτα.μετα ξανα περνη μπρος εως την επομενη μερα ξανα την ιδια ωρα περιπου.δηλαδη θα σε σταματαει καθε μερα για 2 λεπτα.το γραφουν και οι οδηγιες. το φιλτρο ειναι φιλτραρα και δεν παθενη τιποτα.για να χαλαση η αντλια του πρεπη να κανεις αλλα πραγματα. αλλα μην το ξεκινας χωρις νερο.δεν κανει. οτι αλλο θες ρωτα.εχουμε το ιδιο φιλτρο.μπορω να σε εξυπηρετισω σε οτι αποριες εχεις. γιωργος. ααα. και οταν καθε φορα το βγαζεις απο την μπριζα η γινεται διακοπη ρευματος το φιλτρο ενω θα ξεκινηση μετα δυο λεπτα θα σταματαει.θα βγαζει εαν υπαρχη αερας και θα ξεκιναει παλη σε δυο λεπτα.να ξερεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι ειναι φιλτραρα ειναι....γιατι σταματαει για 2 λεπτα καθε μερα...????
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να εξαγει τον αερα που εχει παγιδευτει μεσα στο φιλτρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
nikolakis94 (ετσι)
και γιατι ειναι φιλτραρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα καθε μερα; Ποσο αερασ πια; Τεσπα. Εμενα το eheim τον βγαζει ουτως η αλλως χωρις να σταματαει. :P αλλα τον ογκο του φλουβαλ δεν τον εχει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει μια πλακετα μεσα που το κανη αυτο καθε μερα.
http://www.youtube.com/watch?v=I03iY0WjMWs |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω για της απαντησεις....θα ηθελα να σας πω πως σημερα το πρωι αφου το αδειασα και το ξανα γεμησα με νερο το εβαλα στην πριζα και το μονο που κανει ειναι ενα μμμμμμμμ καθε λιγο και λιγακι και τπτ αλλο...αυτο τον ηχο τον κανει χαμηλα στον εγκεφαλο(ας πουμε) το αφησα κανα τεταρτο ετσι φησυξα απο την μερια της εισαγωγης μπας και παρει....τιποτα πηρα τηλ και στο petsupermarket που ειναι ο αντιπροσωπος της fluval και μου ειπε ο ανθρωπος(και δικιο ειχε)απο το τηλ τι να σου πω φερτο απο δω να το δουμε.....ειμαι να σκασω ρε παιδια παντως
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το να φυσηξεις στην εισαγωγη μονο καλο δενθα κανει. Χειροτερα ειναι. Μα καλα να μην εχει prime? τεσπα, εχεις καποια εξωτερικη αντλια; Καποιο αλλο φιλτρο που να περνει σωληνα; Αν ναι τοτε βαλτο στη εισαγωγη ενω ειναι στο νερο. Εγω εχω μια 1250 και την εβαλα στην εισαγωγη ουτε καν με σωληνα, απλα ετσι χυμα, την ενεργποιησα και γεμισε το φιλτρο σε δευτερολεπτα με νερο, μετα τοβαλα στην μπριζα και πηρε κατευθειαν. Ειχα ενα θεμα με το πριμινγκ γιαυτο τοκανα ετσι.
Υγ....ψαρια την κυριακη πως θαβαζες; Εχεις μπολι; |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε την εισαγωγή του φίλτρου κανονικά στο ενυδρείο, και πάρε την εξαγωγή κάτω χαμηλά σε μια λεκάνη.. ρούφα λίγο όπως κάνεις αλλαγή, και άστο να τρέξει για λίγο στην λεκάνη..
Μετά απο λίγο κλείστο με το δάχτυλο, βάλτο στο ενυδρείο, και βάλε το φίλτρο στην πρίζα..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 03-11-12 στις 19:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη τι έγινε? Έπιασε?
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια....κανα μισαωρο που το προσπαθησα δεν κανει τιποτα...βεβαια να πω οτι καθως πηγα να βιδωσω τα βανακια που εχει στο καπακι μου εσπασε το ενα κοματακι πλαστικο που εχει και δεν κουμπωνει τωρα... και δεν ξερω αν παιζει ρολο και αυτο...αλλα.....
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 04-11-12 στις 00:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πες να σε βοηθηση καποιος απο εκει κοντα στην περιοχη σου που να ξερει αυτο το φιλτρο.θα το χαλασεις και ειναι κριμα.πως μπορεσες και εσπασες το καπακι.εχει 8 βιδες ανωξειδωτες.με τι εσφυγες με πενσα????
εαν δεν το γνωριζεις πανε απο εκει που το αγορασες,η στον αντιπροσωπο να σου δειξουν μηπως και οντως εχεις προβλημα. παντος μην το δουλεβης χωρις νερο δεν κανει να γυριζει η προπελα αδεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη κάνε αυτό που σου είπαν εχθές στο τηλ και περίμενε να πας την Δευτέρα το φίλτρο στον αντιπρόσωπο... καλά τα λέει ο gemen
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω καταλαβα καινουργιο. Ο συνχομπιστας τι σου λεει? Δουλευε κανονικα? Πηγαινε το μπας και εχεις καμια εκπληξη, αν και δυσκολο να παθει κατι αυτο το πραμα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προχθές σταμάτησε. Μάλλον επειδή είχε κλειστή την εισαγωγή ρούφηξε αέρα και δεν μπορεί να τον βγάλει. Ποιος ξερει... |
|
||||
|
||||
![]()
Επαναλαμβανω αν βαλεις μια αντλια στην εισοδο του φιλτρου οσο αερα και ναχει μεσα, οπου και αν τον εχει, θα τον βγαλει. Ειναι απλουστατο και σε ελαχιστο χρονο γινεται αν ειναι μεγαλη αντλια. Εμενα ειναι 1250 (1200l/h) αλλα αυτα τα 1200 ειναι πολλαπλασια απο ενα φιλτρο. Σε 15 δευτερολεπτα το τιγκαρε το 2028. Την σταματησα, την εβγαλα απτο νερο, εμεινε η εισαγωγη μεσα κανονικα, εβαλα μπρος το φιλτρο και πηρε κατευθειαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς κάτι έχει που δεν μπορεί να βρεθεί. Και μου φαίνεται παράξενο. Πιστεύω πως κόλλησε η αντλία του όπως κολλάνε και του θαλασσινού, διότι αν δεν κάνω λάθος σε θαλασσινό δούλευε πριν το πάρει(νομίζω).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 05-11-12 στις 10:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πως δούλεψε? Έκανες κάτι? |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα ενω ειχα απογοητευτει....σε εποικοινωνια που ειχα με τον κουραμπιε....με ρωτησε αν ειδα την προπελα και επειδη το συγκεκριμενο φιλτρο ειναι κατω το ολο συστημα ξεβιδωσα της βιδες και ανοιξα λιγο το καπακι...αλλα επειδη ψιλοφοβηθηκα(δεν το κρυβω)και φυσηξα λιγο μεσα εκει και το ταρακουνησα...το ξαναβιδωσα και δοκιμασα....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tελικά είχε πάθει όπως παθαίνουν και τα wavemakers. Κόλλησε μάλλον και μόλις το ταρακούνησες λιγο πήρε μπρος. Οπότε να ξέρεις αν στο ξανακάνει.
Κάνει θόρυβο αυτό το φίλτρο? Παράξενο... Δεν το'χεις μεσα στο ντουλάπι? |
|
||||
|
||||
![]()
Aντε ωραια χαιρομαι. Καλοδουλευτο το θηριο. Ε δεν μου κανει εντυπωση να εχει δονηση με 3500 λιτρα παροχη....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή είναι χαμηλά στον κάδο υπάρχει περίπτωση να πέρασε κάτι (άμμος/σαλιγκαράκι) και να το ζορίζει. Και προσοχή επειδή έχεις άμμο, η είσοδος της σωλήνας εισαγωγής να μην είναι πολύ χαμηλά.Μπορεί να μην χρειάζεται priming αυτό το φίλτρο λόγω της θέσης του μοτέρ, αλλά υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Κανονικά δεν κάνει ενοχλητικό θόρυβο αυτό το φίλτρο (εκτός κι αν δεν έχεις ακούσει ποτέ εξωτερικό φίλτρο να δουλεύει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FLUVAL 205 ΠΡΟΒΛΗΜΑ | andris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-05-12 19:05 |
fluval 305 | tzortzisj | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 16-12-10 08:55 |
προβλημα με fluval 305 | simos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-09-10 20:13 |
Fluval fx5 προβλημα? | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 05-08-10 19:14 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |