|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τα σχέδια για το αφρικάνικο δυστυχώς εγκαταλείφθηκαν. μόλις η κυρία είδε το ενυδρείο με 40 κιλά πέτρες μέσα μου το ξέγραψε αμέσως.
μετά από 2 μέρες ψηστήρι χωρίς αποτέλεσμα αποφασίσαμε να το κάνουμε χρυσοψαράδικο. ανοίγω αυτό το πόστ για να παραθέτω τις απορίες μου μιας και η εμπειρία σας θα μου είναι πολύτιμη. για αρχή θα ήθελα να ρωτήσω κάνει η ασβεστολιθική άμμος που έχω μαζέψει από παραλία ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω χαλαζιακή; οι μετρήσεις στο νερό της βρύσης είναι οι εξής: gh = 9 kh = 6 ph = 8 αναφέρω επίσης ότι θα μπουν και apple snails |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στο βάθος κήπος .. | Thodoris_ | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 64 | 11-07-13 23:50 |
Χρυσοψαράδικο - Κατασκευή κι επιλογές | SlimData | Χρυσόψαρα | 47 | 15-01-11 12:55 |
Θα το κάνω κοινωνικό τελικά (το χρυσοψαράδικο) | Τηλέμαχος | Ζωοτόκα | 73 | 11-12-10 10:33 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |
Βάθος λίμνης | jimbardis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 29-09-05 12:51 |