|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα! Όπως λεει και ο τίτλος θελω να μου πείτε οτι ξερετε για το Java Moss (Θέλει co2?, πως να το κανω Java Moss Carpet κτλ.)!
Ευχαριστω εκ των πρωτέρων! ------------------------- Και γενικοτερα πείτε μου απαιτήσεις, ποσο γρηγορα μεγαλωνει κτλ.! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 27-10-12 στις 20:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε javaaa mooosssss ειναι καλοοοοοο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω οτι ειναι καλο, αλλαα....θα κρατησει ή θα χαλασει?? Να και μερικες πληροφοριες του ενυδρειου για να βοηθησουν:
Φωτισμός: 1 Λάμπα 24watt Διάρκεια Φωτισμού: 12 ωρες Λίπασμα: Ναι JPL Feropol και JBL Feropol 24 (*ημερισια "τροφη" φυτων)! Υπόστρωμα: Ναι JBL Παροχή co2: Όχι |
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν ειπες σε ποσα λιτρα τα 24watt θα αντεξει μην φοβασαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
α, οκ! Χιλια ευχαριστω φιλε! Τα λιτρα ειναι 66! Μηπως ξερεις πως μπορω να το κανω java moss carpet?? Δηλαδη....τι κανω? απλα το παιρνω και το φυτευω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα η moss δεν φυτευεται!Δενεται η πιανεται
![]()
|
|||
|
|||
![]()
α,οκ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μωρε για να χαλασει δε χαλαει, εδω δεν καταφερα εγω να την ξεπαστρεψω που της εκανα τοοοσα πειραματα (μηνες προσπαθουσα να κανω γρασιδι και ολο την ξεστηνα και την ξαναστηνα)
Αν δεν τα καταφερεις δοκιμασε το κολπο με τις οδοντογλυφιδες (τσακιζεις οδοντογλυφιδες και την ποιανεις στο βυθο, και μετα απο λιγο καιρο εχει ποιασει και τις βγαζεις, και αρχιζει και απλωνει)
|
|||
|
|||
![]()
οκ! Ευχαριτω Νικο! Αυτο θα κανω! Μολις γινει θα "διξω" και πω αποτελεσματα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που λεει ο Νικος..
δεν χαλαει με τιποτα. την εχω ταραξει κι εγω και ακομα να την χαλασω! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για χαλι μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα κομματι απο σιτα παραθυρου.
Αφου την δεσεις πανω στην σιτα αυτη μετα θα αρχισει να εξαπλωνετε και να πιανει πανω στην σιτα |
|
||||
|
||||
![]()
θα πρεπει ομως, οταν με το καλο σου πιασει, να κανεις ελαφρια σκουπα βυθου πάνω απο το φυτο και να το κουνας ελαφρως, ωστε να μαζευεις οτι υποληματα υπαρχουν πανω/μεσα του απο τροφες και τα λοιπα.
Προσοχη γιατι το κυανοβακτηριο θα παραμονευει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |
Που μπορώ να βρώ Java moss - Java Fern? | torm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 21-03-05 10:21 |