|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους,
πριν λίγες ημέρες πήρα λίγο κερατόφυλλο σε αρκετά καλή κατάσταση θα έλεγα. Το έβαλα στην επιφάνεια γιατί το χρειάζομαι για να κρύβεται ο γόνος των guppies (θα γεννηθούν σύντομα). Σήμερα, μετά από 2-3 μέρες δηλαδή που πήρα το κερατόφυλλο, το βλέπω να "ξεφτάει" κάπως στις άκρες. Εκεί που βγάζει νέα φύλλα φαίνεται εντάξει το φυτό, αλλά τα παλιά φύλλα φαίνεται ότι "ξεφτάνε" κάπως. Δε "μαδάει" για να πέσει κάτω στο χώμα του ενυδρείου να πεις, αλλά είναι αραιωμένα τα φύλλα του. Να σας πω ότι υπάρχουν σαλιγκάρια στο ενυδρείο τα οποία μου εμφανίστηκαν απρόσμενα από τα φυτά που πήρα και έχουν πολλαπλασιαστεί. Νομίζω πως είναι Physa fontinalis, και οι μετρήσεις του ενυδρείου είναι αμμωνία 0, ΝΟ2 0 και ΝΟ3 γύρω στο 10. Ξέρω ότι το κερατόφυλλο τρέφεται με νιτρικά και το 10 είναι καλό; Επίσης μήπως κάκουν τη δουλειά τα σαλιγκάρια, γιατί βλέπω πάντα 4-5 σαλιγκάρια πάνω στο κερατόφυλλο... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με κερατόφυλλο | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-09-11 21:30 |
Κερατόφυλλο! | G.GEORGIA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-10-10 09:37 |
Όπως το κερατόφυλλο | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-02-10 00:12 |
πρόβλημα με κερατόφυλλο - χανει τα φύλλα του | cpapakon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-11-09 09:34 |
Πρόβλημα με κερατόφυλλο... | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 29-04-06 11:04 |