|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω πως μπορώ να γράψω χωρίς να παρεξηγηθώ οτι προσπαθω να προκαλέσω ή και να μειώσω πρόσωπα και καταστάσεις .
Ειλικρινά θα είθελα να βοηθήσω να μη χαθεί αυτη η προσπάθεια που έγινε απο ανθρώπους που είχαν όνειρα για το χόμπι μας . Ο χώρος μας χρειάζετε να έχει μια στέγη που να μας ενώνει όλους , με τις όποιες αδυναμίες μας . Τις προηγούμενες ημέρες στο διαγωνισμό των δίσκων μίλησα με κάποια παιδιά απο το GAB που μου έθιξαν το θέμα του συλλόγου και το πόσο στεναχωρημένοι είναι . Ειλικρινά απο εκείνη την ημέρα εχω στεναχωρηθεί πολύ και το σκεφτομε καθημερινά για το πως μπορώ να βοηθήσω .
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λέω να περάσω απο τον Σύλλογο | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 06-01-08 11:46 |
Εγγραφή στον σύλλογο | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 5 | 30-08-07 00:51 |
Επίσκεψη στον Σύλλογο | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 02-04-07 13:18 |
Εντυπώσεις απο το σύλλογο | nikolas87 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 12-03-07 17:03 |
Καμία απάντηση από το σύλλογο! | panvagil | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 12-06-05 21:35 |