|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκιναω την παρουσιαση με ενα μοντελακι με ψηλο τακουνι
![]() και συνεχιζω με ενα ενυδρειο για να βαλει καποιος τα ποδια του αν περπατησει με το προηγουμενο τακουνι. ![]() Περναμε σε ενυδρεια για ανθρωπους που εχουν κολλημα με την τεχνολογια, τους Η/Υ και τα ηλεκτρονικα παιχνιδια. ![]() ![]() ![]() Και για πιο εκλεπτυσμενους χρηστες ![]() ![]() Για τους φαν του πολεμου των αστρων ![]() Για αυτους που δεν εχουν αποφασισει, πουλια ή ψαρια? ![]() Για τους λατρεις των 4 τροχων ![]() ![]() Για αποτυχημενους ηλεκτρολογους ![]() Για οποιον του κοψανε το τηλεφωνο και πρεπει να παιρνει απ'εξω ![]() Για αυτους που δεν εχουν βαση για το ενυδρειο..... ![]() .....δωρο μια ομορφη βαση ![]() Συνεχιζω με ενυδρεια για ανθρωπους με κοιλιακα προβληματα ![]() ![]() Λεπτομερεια απο ενυδρειο ![]() Και το fishroom ![]() Και καπου να πλενουμε και τα χερια μας μετα ![]() ![]() Λεπτομερεια στον τοιχο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κανουμε ενα υδρομασαζ και ...
![]() ....περναμε στο σαλονι. Αλλαζουμε πρωτα τη λαμπα που καηκε. ![]() Ωραια λεπτομερεια απο αεροδιαδρομο για ψαρια ![]() Πινακας στον τοιχο ![]() Διαφορα μπιμπλο ![]() ![]() ![]() ![]() Φωναζουμε τη γυναικα ![]() να παρει μια κουπα και να μας φτιαξει ενα καφε ![]() ή ενα χυμο ![]() ή να μας φερει μια μπυρα τελος παντων ![]() Επιλεγουμε σε ποιο τραπεζακι θα σερβιριστουμε ![]() ![]() ![]() Αραζουμε στον καναπε ![]() Ανοιγουμε την TV ![]() Αν ειναι καταλληλη η ωρα αφηνουμε και το παιδι να παρακολουθησει μαζι μας. ![]() Στο τελος ομως σβηνουμε την τηλεοραση και καθομαστε να απολαυσουμε το θεαμα απο το νεο μας σικ μονομαχοενυδρειο ![]() Το βραδυ εχουμε να παμε και στο ξενοδοχειο.... ![]() ....για το χορο των fish dealer που δεν τους αρεσει το overstocking οπως βλεπουμε ![]() Αλλα δεν θα αργησουμε γιατι πρεπει να σηκωθουμε το πρωι να παμε στο γραφειο για δουλεια. Εχουμε να κανουμε και αλλαγη στο αφεντικο. ![]() ΥΓ Η εταιρεια πουλαει ολων των ειδων φορτηγα και λεωφορεια ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
που τα βρηκες ολα αυτα?
καλα ε η περιγραφη που κανεις τα σπαει ολα!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
...κολασηηηη!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι πρώτος!!! Η περιγραφή τα σπάει.
ειδικά το…. Όλα τα λεφτά. Ακόμα γελάω να σε καλά πάντα τέτοια. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τρελαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι είδαν τα ματάκια μου οέο;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχα.......
Ε ρε γέλια...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε Σπύρο, φοβερή συλλογή, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη περιγραφη. εμενα μου αρεσε το fish dealer overstocking. πολυ καλη παρομοιωση
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
έχω λιώσειιιιιιιιιιιιι γελάω ίσα με κάνα 5λεπτο.... έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ...μπραβοοο... ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ |
|
||||
|
||||
![]()
καλο καλο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το fishroom ομως λεει και στην συγκεκριμενη περιπτωση κ&λολεει
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο με το φορτηγο το θελω που το βρηκες??? στειλε το url
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχιζωντας με το nike που θα φορεθει πολυ εφετος...
![]() ![]() ...δεν ξερω γιατι αλλα αυτο με τις μπυρες μου αρεσει πολυ! ![]() Επισης δεν θα με χαλαγε να εχω τετοιο τραπεζι στο σαλονι!!... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θεικο ποστ, να σαι καλα και ειχα μια μερα χαλι!!
Μακραν αγαπημενο ενυδρειο αυτο με την διακριτικη αφρικανικη βαση δαιμονα και προσωπικη αγαπημενη περιγραφη το σικ μονομαχοενυδρειο, κυριως γιατι εχω δει πολλα παρομοια και στο φορουμ αλλα και εξω,χεχεχεχεε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό δεν είναι ενυδρείο, αλλά στόχος ζωής... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πλακα πλακα ομως ΠΟΣΟ πιο ακριβο να ειναι απο ενα νορμαλ 600αρι-700αρι λιτρα? το θεμα ομως ειναι ποιος ρισκαρει να κοιμηθει εκει
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι ο ύπνος που θα το σπάσει!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά δεν είναι τυχαίο που στο 90% των(ας πούμε) ενυδρείων που έδειξε ο δελτα έχει χρυσόψαρα! Κάτι θέλει να περάσει ο παραγωγος!
|
|
|||
|
|||
![]()
απλα οτι ειναι τα πιο φθηνα κι ευκολα να βρεθουν ψαρια. Εκτος αυτου τα μισα απο τα ενυδρεια αυτου του θεματος ειναι ψευτικα/photo-shopped
|
|
|||
|
|||
![]()
Για το "photo-shoped" συμφωνω απολυτα...!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη το ειδα καπου παραπανω...
http://www.decobook.gr/parousiaseis/...967--infinity- http://www.youtube.com/watch?v=w0rso...layer_embedded ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μακράν το καλύτερο θέμα! Και η περιγραφή του Σπύρου τα σπάει! Αυτό με το αυτοκίνητο μου άρεσε περισσότερο από όλα. Βρήκα τι θα κάνω το Rover που έχω καταθέσει πινακίδες!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Ειδη "Rainbowfishes" στα Ελληνικα καταστηματα | theodor72 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 27-07-10 16:21 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |