|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα από τα apple μου (επιτέλους!) γέννησε και έχω αφαιρέσει τα αυγά και τα έχω σε ταπεράκι κλειστό, μέσα στο ενυδρείο. Επειδή είχε γεννήσει κοντά στο φως και άργησα κάποιες ώρες να τα δω, είναι κάποια χαλασμένα στη φωτογραφία ή έτσι πρέπει να είναι? Τα αυγά είναι περίπου μιας εβδομάδας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την εντύπωση ότι τα πιο λευκά είναι χαρασμένα.Χάνουν την διαφάνειά τους και το χρώμα τους.Έτσι γίνεται στα αυγά των ψαριών.Υποθέτω είναι το ίδιο και για τα αυγά των σαλιγκαριών.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τα δεχτηκες ,,καμια 50αρια τα κοβω θα γέμιση ο τοπος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικά είναι λίγο ροζέ.. τα πάνω δεν μου φαίνονται καλά τα απο κάτω πως είναι??
|
||||
|
||||
![]()
Όπως και τα πάνω περίπου, εκτός από εκείνα που είναι πιο ανοιχτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
δες εδώ το χρώμα των αυγών
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46405
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς αυτές τις οδηγίες ακολούθησα. Κάποια αυγά (λίγα) έχουν αυτό το γαλακτώδες ροζ που δείχνει στα νέα αυγά και είναι μαλακά, και τα υπόλοιπα έχουν γίνει πιο σκούρα και πιο σκληρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως αυτά να έχουν χαλάσει..
Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να περιμένεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πώς και πώς τα περιμένω τα μωρά! Τα σαλιγκάρια αυτά μου ήρθαν από Αμερική και είναι πανέμορφα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
aple snail γέννα | amangos | Σαλιγκάρια | 16 | 27-05-11 10:40 |
apple snail | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 14-08-09 19:25 |
Apple snail | dimitrisgiannoulakis | Σαλιγκάρια | 3 | 29-01-07 18:18 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |