|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εχω ενα 50λ ενυδρειο του οποιου θελω να αλλαξω τα χαλικια αλλα και το νερο!αμα τα αλλαξω αυτα και ξαναβαλω το φιλτρο μου σε λειτουργεια θα υπαρξει κανενα προβλημα με τη χημεια του νερου?(πριν το κανω αυτο θα εχω φροντισει να εχω την αντιστοιχη ποσοτητα νερου με αντιχλωριο και την καταλληλη θερμοκρασια για να μην ταλαιπωρησω τα δυο gyppi μου)
------------------------- μηπως μπορω να βαλω και καμια γαριδα μεσα η οχι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Commando : 02-09-12 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |