|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γειά σας παιδιά!
πρόσφατα ολοκλήρωσα το ενυδρειάκι μου! ξεκίνησα με κύκλο αμμωνίας κτλ κτλ, και τον τελευταίο μήνα είχα μεσα 5 guppies σε πολυ ωραια χρώματα! χθες το πρωί λοιπόν κοιτάζω μέσα στο ενυδρείο και βλέπω οτι μου έχει γεννήσει μία απο τις θηλυκες! ![]() γνωρίζει κανείς κάποιο/κάποια είδη ψαριού, που να είναι μικρό το οποίο να ταιριάζει με τα guppies? στην αρχη σκεφτομουν να βαλω 2-3 τετρα, τωρα ομως που γεννησε η μία σκεφτομουν το εξης: υπάρχουν άλλα ψαράκια που θα μπορούσα να δω και σε αυτά γέννα, και να κανουν (απο αποψη διαστασεων) για το ενυδρείο μου? στα τετρα γινεται αυτο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο 50 λιτρα | nikolio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 04-06-12 21:07 |
Νεο ενυδρειο 120 Λιτρα | bagira | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 02-03-12 15:21 |
112 λιτρα , νεο ενυδρειο ! | kiriles | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 26-09-11 20:52 |
Ενυδρειο 3 λιτρα. | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 25-11-10 19:56 |