|
#1
|
|||
|
|||
![]()
πριν απο λιγο συνεβει κατι που δεν το περιμενα. εχω μεσα 2 dwarf gurami μαζι με τα κριμπενσις και τα ειχα βαλει για να μου καθαρισουν το ενυδρειο απο πλαναρια και σιντ σριμπ. λοιπον ο αρσενικος ειχε φτιαξει φωλια απο φυσαλιδες πριν απο δυο ημερες και πριν απο λιγο τα ειδα να αγκαλιαζονται και να αφηνει αβγα η θυληκια, μερικα πηγαν και κολησαν στη φωλια και οσα επεφταν κατω πηγε το αρσενικο και τα μαζεψε και τα εβαλε μαζι με τα υπολοιπα. ολα αυτα εγιναν λιγο πριν σβησουν τα φωτα (κανονικα), τωρα τα εχω ακομα αναμενα, να τα αφησω η να τα σβησω?
σαν να μην εφτανε αυτο εχω παραλληλα και γεννα απο τα κριμπενσις και η φωλια των γκουραμι ειναι ακριβως πανω απο την καρυδα των κριμπ. τωρα το επομενο βημα απο μενα πιο ειναι? πραγματικα δεν περιμενα κατι τετοιο. με τις αλλαγες νερου τι κανουμε? ε ρε μπλεξιμο που παθαμε, αντε τωρα να μεγαλωσεις μικρα απο κριμπ και γκουραμι μαζι. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε εδω: http://www.seriouslyfish.com/profile...lius&id=82#top στο breeding!
![]() Καλως τα δεχτηκες! ![]() Βεβαια να μεγαλωσουν μεσα στο ενυδρειο σου ειναι δυσκολο! Δεν εχεις να τα μεταφερεις σε ενα αλλο ενυδρειο??
__________________
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question |
#3
|
|||
|
|||
![]()
γιωργο σε ευχαριστω, η γεννα ηρθε καπως απροσμενα και απο οτι καταλαβα τα γκουραμι ζευγαρωσαν μαλλον επειδη ανεβασα τη θερμοκρασια στους 27 για να μην εχουν προβλημα τα μωρα κριμπενσις. εχω σκοπο να στησω ενυδρειο σε κανα μηνα και θα το πηγαινα σε βιοτοπικο με λιφαλιλι, αλλα τωρα μετα απο αυτο μπηκα σε σκεψεις να βαλω μεσα μονο το ζευγαρι τα γκουραμι μπας και μεγαλωσω κανα μικρο.
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Και τα γκουραμακια ειναι πανεμορφα!!!
![]() ![]() Εχεις φωτογραφιες για εμας τους ματακηδες?? ![]() ![]()
__________________
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question |
#5
|
|||
|
|||
![]()
δηστυχως δεν εχω φωτο, ο αρσενικος μεγαλωσε και αλλο τη φωλια και εχει στησει σκοπια ακριβως απο κατω. παντως δεν νομιζω να μεγαλωσει κανενα μικρο, γιατι πιστευω θα τα τσιμπολογησουν τα κριμπ, αλλα και απο οτι διαβασα για τις αναπαραγωγες των γκουραμι πρεπει το ζευγαρι να ειναι μονο του και μετα απο λιγες μερες να απομακρυνεις το θηλυκο και αργοτερα και το αρσενικο η να μεγαλωσεις τα μωρα σε αλλο ενυδρειο. ειναι λιγο δυσκολο να επιχειρισω κατι τετοιο αυτον τον καιρο, σε κανα μηνα θα το παρω ζεστα το θεμα μολις στησω το δευτερο ενυδρειο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκουραμι επιθετικο sos | carlos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 11-11-11 22:56 |
Αρρωστο γκουραμι. Help!!!!!! | VITO | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 16-06-11 19:52 |
γκουραμι | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 28-01-10 12:32 |
γκουραμι | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-09-09 21:58 |
γκουραμι | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 09-04-08 06:42 |