|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν εφτασα σημερα το πρωι στο γραφειο (στη δουλεια το εχω το ενυδρειο) δεν πιστευα στα ματια μου με αυτο που ειδα: Και τα 3 apple snails που ειχα στο ενυδρειο ηταν πεσμενα κατω στο πατωμα! (το ενυδρειο μου ειναι ανοιχτο). Χωρις να ξερω αν ειναι ακομα ζωντανα τα εβαλα σε ενα ποτηρι (για να μη γεμισω το ενυδρειο με αμμωνια αν ηταν νεκρα) και ευτυχως μετα απο καμμια ωρα αρχισαν και τα 3 να κουνιουνται. Εβαλα προς το παρον απο πανω ενα τουλι κα απο βδομαδα θα φτιαξω ενα κομματι plexy glass. Ειχα διαβασει οτι αν ειναι ανοιχτο το ενυδρειο υπάρχει κινδυνος αλλα και τα 3 μαζι!!! Υπάρχει περιπτωση να κανανε προσπαθεια για ομαδικη μεταναστευση για να γενησουν ή για να συνοδευσουν αυτο που παει να γεννησει ή κατι τετοιο; Ξερει κανεις;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cherry με amano; ramshorn snails με apple snails; | janickrules | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 2 | 27-04-12 20:19 |
Apple snails | Billy T | Σαλιγκάρια | 1 | 23-03-11 21:36 |
apple snails | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Σαλιγκάρια | 3 | 29-01-11 14:29 |
apple snails | Δημητρης89 | Σαλιγκάρια | 5 | 21-06-09 14:18 |
Apple Snails | boardman | Σαλιγκάρια | 11 | 09-09-06 12:22 |