|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η φιλοσοφία των φυτών νάνων (bonsai) μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με το περιβάλλον μιας λίμνης με κοι, γιατί προέρχονται και τα δύο κατά κύριο λόγο από την ίδια κουλτούρα, την Ιαπωνία. Σχεδόν σε κάθε λίμνη φανατικού φίλου των κόι θα παρατηρήσετε ότι εντάσσει στο χώρο και φυτά νάνους.
Εδώ και 5 χρόνια λοιπόν, προσπαθώ να πετύχω ένα νάνο φυτό πιττόσπορο. Μετά την ανθοφορία, θα προσπαθήσω να κάνω ένα μικρό κλάδεμα ώστε να ξεχωρίσουν τα σχήματα που του έχω δώσει. Ακολουθούν φωτογραφίες με την ανθοφορία του φυτού, που μυρίζει υπέροχα και προσελκύει πολλές μέλισσες. ![]() ![]() Την περσινή χρονιά έχω αποκτήσει ακόμα ένα μικρό φυτό σχίνου, που είναι βασικά φυτό που συναντούμε στις χώρες της Μεσογείου. Φέτος, έχω αραιώσει λιγάκι τις ρίζες, το έχω τοποθετήσει σε ξέβαθη γλαστρούλα και του έχω δώσει σχήμα, χρησιμοποιώντας μεταλλικούς οδηγούς. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξιφοφόροι νάνοι? | msigouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-11-06 23:38 |