|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μολις φτιαχνω το καππακι για το καινουριο μου ενυδρειο και ψάχνω άμεσα τι λάμπες να βάλω..το καπάκι έχει σχεδιαστεί για 2 λάμπες.( μικοs καπάκι 70cm ) . το ενυδρείο είναι ~80λιτρα καθαρά..προς το παρόν έχω απλά φυτά αλλά μετά το στήσιμο όλου του ενυδρείου σκέφτομαι να βάλω γρασιδακι στο μπροστά μέρος..επίσης οι λάμπες π θα βάλω θέλω να τονίζουν τα χρώματα των ψαριών τι έχετε να μου προτείνεται ??
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βλάβη λαμπτήρων σε CAYMAN 110 (FERPLAST) | geokary | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-12-11 09:33 |
Αλλαγη λαμπτήρων ΜΗ | Τσιόνογλου Σταύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-08 12:13 |
Αλλαγή λαμπτήρων τύπου Fluora | underwater | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-07-07 22:48 |
Προδιαγραφές λαμπτήρων φθορισμού | Liolios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 19-02-06 13:28 |
Συμβουλές για συνδοιασμό λαμπτήρων | Akis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 13-04-05 14:09 |