|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γιεια σας εχω ενυδρειο γλυκου νερου 120χ55Ηχ50 και θελω να μου πειτε την γνωμη σας γι' αυτο το φωτιστικο.
http://www.ebay.com/itm/110845073151...84.m1423.l2649 το ενειδριο μου εχει ευκολα φυτα. ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι, αλλα μπορεις να πας και στα ΙΚΕΑ να παρεις φωτιστικο και να κανεις κατι δικο σου...πιο φτηνά θα σου ερθει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εχεις κανενα παραδειγμα να μου δειξεις;
Επισης μπορεις να μου πεις την γνωμη σου και για αυτο εδω: http://www.goldengadgets.com/10w-800...ium-light.html Τι ειδους LED πρεπει να χρησιμοποιήσω; Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανει αυτη η λαμπα για εσενα.
Αν πας στα ΙΚΕΑ, θα δεις λαμπες μακροστενες λευκες και αυτες μπορεις να της κολλησεις στο καπακι με ταινιες διπλης οψεως και με σελοτειπ γυρο απο το καπακι (ΠΡΟΣΟΧΗ...να μην βρησκει στο νερο). |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε ευχαριστω για την βοηθεια σου.Μου λες να χρησιμοποιησω απλο φωτισμο και θα ειμαι οκ;
|
|
||||
|
||||
![]()
yeap...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για καλή μόνωση από το νερό χρησιμοποίησε διαφανη σιλικόνη σε όσα μέρη είναι εκτεθειμένα
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα εχουν προβλημα τα φυτα μου; Καπου διαβασα οτι το φως πρεπει να ειναι 6500Κ και πανω και οτι πρεπει να εχω και κοκκινο χρωμα για τα φυτα.
Σε ευχαριστω πολυ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος που,πως!! | platy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-09-10 18:57 |
φωτισμος | johnpecn` | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 05-11-08 05:08 |
φωτισμος | aaaooll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 09-01-08 16:17 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 14-12-07 09:00 |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |