|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας Οι πρώτες βοήθειες και οι θεραπείες που θα δώσουμε στα ψάρια μας, σε ένα τόσο μεγάλο κλειστό κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρα σε ολους! ..χθες εκανα μια απιστευτη ανοησια!Ηθελα να καθαρισω το ενυδρειο μου απο τις αλγες αλλα το χρυσοψαρο μου εχει μεγαλωσει αρκετα και δεν χωρουσε στην αποχη που ειχα ! ..ετσι αποφασισα να το πιασω με το χερι αυτο πιθανοτατα στρεσαριστικε ...ετσι μολις καθαρισα προσεκτικα ολες τις αλγες μεσα στο 60λιτρο ..το πηρα απο το δοχειο που το ειχα και παρατηρησα πως ειχε κατι φοσκαλιτσες οπως το Ικ ...δεν εκανα καποια θεραπια χθες γιατι δεν εχω εκτοζον στο σπιτι περιμενω απο δευτερα ..σημερα που το ξανα παρατηρω δεν εχει καμια φουσκαλα ..το μονο που εχει ειναι στην βαση των μικρων πτερυγιων (στο σωμα του)...επισης διακρινω στην ουρατου καποιες (Ελχιστες 1-2 φλεβες ) φλεβες ελαφαρ κοκινες ..τελος στην πλατη εχει χασει δυο λεπια πιθανοτατα απο τριβη ..να παρω καλυτερα Μελαφιξ? η τι αλλο μου συτσηνετε? ..παντως διχνει καλυτερα ειναι κινητικο και τρωει κανονικα
|
||||
|
||||
![]()
α) γιατι εβγαλες το ψαρι ? Δεν μπορουσες να καθαρισεις με το ψαρι μεσα ?
β) καθε ποτε κανεις αλλαγη ? Εχεις μετρησει καθολου νιτρικα ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- κοιτα χθες υπηρχαν αυτο που λες ..σημερα δεν εχει απλα εχει εφριες κοκικιλες στην βαση των πτερυγιων ..εχω χασει στο παρελθον ψαρακι απο Ικκ ...στα ακρα της ουρας του διακρινω μια δυο φλεβες ελαφρα κοκκινες ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 08-04-12 στις 13:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το ικ ειναι ασπρες κουκιδες στο μεγεθος της καρφιτσας. αυτο που λες δεν μου κανει για ικ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι? | prospathw | Φωτογραφίες μελών | 23 | 26-07-10 14:34 |
Αυγα απο Zebra σαλιγκαρια | dimitris vas | Σαλιγκάρια | 8 | 19-01-10 20:19 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |