|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν καποιος εχει 8 ωρες φωτοπεριοδο στο ενυδρειο του για παραδειγμα οπως εχω εγω 16:00 - 00:00, μπορει να την αλλαξει μονομιας σε 17:00 - 01:00? Εμενα μου συνεβει αυτο διοτι αλλαξε η ωρα αλλα δεν αλλαξα τον χρονοδιακοπτη.
Αυτη τη στιγμη δεν εχω ψαρια μεσα, μονο φυτα. Αν καποιος ειχε ψαρια θα μπορουσε να κανει αυτη την αλλαγη? |
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον αλλαξε η ωρα και εσυ δεν πειραξες τον χρονοδιακοπτη, στηνν ουσια δεν αλλαξε τιποτα, απλα εσενα αν δεν σε βολευει μπορεις να ρυθμισεις την ωρα εκει που θες αλλα σιγα σιγα. 15 λεπτα καθε μερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Oχι αλλαξε. Απο εκει που ειχα 16:00 - 00:00 τωρα μιας και πηγε η ωρα μια ωρα μπροστα, αναβει το ενυδρειο 17:00 - 01:00.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια (αν ειχα) αποκλειεται να καταλαβαιναν την αλλαγη, λογω του οτι θα εμπαινε το φως της μερας στο σπιτι μια ωρα αργοτερα?
Eδω βλεπουμε οτι αν και το ενυδρειο που ειναι ενα κλειστο κυκλωμα και εχει πχ 26 βαθμους ολο το χρονο, πολλα φυτα ενυδρειου που βγαζουν μπουμπουκια ανθιζουν την ανοιξη την δικια μας, ενω στην ουσια μονιμα εχουν τις συνθηκες που χρειαζονται για να ανθισουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτοπεριοδος | ΠΕΛΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 13-05-10 12:02 |
φωτοπεριοδος | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 10-03-10 18:17 |
φωτοπεριοδος.. | kyriakos giorgas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-05-09 15:59 |
Ιδανικη φωτοπεριοδος?? | alechandro | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 04-04-09 23:26 |
Φωτοπεριοδος-φωτοσυνθεση | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-06-08 18:00 |