|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όλοι βιώνουμε αυτήν την κατάσταση που λεγετε κρίση...μετά λύπης μου βλέπω να πληθαίνουν οι αγγελίες που έχουν ως αντικείμενο πώλησης το ενυδρειο...δηλαδή αρκετός κόσμος σταματάει το χόμπι του ...τις ώρες ηρεμίας που μπορεί να Περάσει κοιτώντας το!!!!! Ατελιωτες φορές έχω ξεχαστεί παρατηροντας του δίσκους μου ... Και επειδή προσπαθώ να συνεχίσω να τους έχω θα ήθελα να δω τι συμφέρει περισσότερο να ακολουθήσω όπως προς την διατροφή τους
1) flakes 2)Bits 3)diy μοσχαροκαρδια Ποια θεωρείται εσείς οικονομικοτερη τροφη; Χωρίς να στερουνται διατροφικής αξίας
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά ενυδρείου μέσω e-bay | fofidi | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 27-05-10 08:34 |
Ανανεώσεις - Εγγραφές μέσω ALPHABANK | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 22-02-09 11:58 |
Αγορά Φυτών μέσω Internet | giorgakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-08-07 02:08 |
αγορά μέσω internet?? | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 05-09-04 01:44 |