|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα όπως χάζευα το μικρό το ενυδρείακι των 20 λ. Είδα ένα ψαράκι. Δηλαδή τι ψαράκι αυτό δεν λέγεται ψαράκι. Μόνο τα μάτια φαινόταν. Έπαθα την πλάκα μου. Σε 5 λεπτά είδα την γκαπίνα που γεννούσε να είναι ανάμεσα από ένα φυτό να γεννάει κ από πίσω ένας ξιφοφόρος να τα τρώει, τρελάθηκα.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Join the club!!! (των κολλημένων ενυδρειοφίλων!!!!!)
![]() Να σου ζήσουν!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ.!! από τα μικρά που άφησα ελεύθερα μέσα στο ενυδρείο τώρα βρίσκω μόνο 2. Μάλλον θα έγινε το μοιραίο.
![]() ![]() Είχα βάλει επίσης 4 γκαπίνες μέσα κ μείνανε 2. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιθανόν να ήταν μεγαλούτσικες στην ηλικία, αν τις αγόρασες από pet-shop τότε σίγουρα αυτό είναι καθ'ότι έρχονται μεγαλωμένες......συνήθως. |
|
||||
|
||||
![]()
απο pet shop τις αγόρασα και μάλλον έχεις δίκιο. τέλος πάντων, κάθε μέρα μαθαίνουμε κ κάτι, είμαι καινούριος ακόμη κ έχω να μάθω πολλά.
τελικά απο τα γκαπάκια που άφησα μέσα στο ενυδρείο έμεινε μονάχα ένα το οποίο το έβγαλα κ το έβαλα μαζί με τα άλλα στην γεννήστρα. ήταν το μισό απο τα άλλα κ μας άφησε κ αυτό σήμερα. μάλλον δεν θα τρεφόταν καλα. απο ότι κατάλαβα βέβαια τα γκάπις είναι 'κουνελόψαρα' ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑΙ
![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|