|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας παιδια αγωρασα ζ βραχο απο ενα παιδι στο ιντερνετ και ο βραχος εχει επανω αυτην την ανεμωνη. ειναι απτεζια η κακονικη ανεμωνη και θα μεγαλωσει κονονικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
ανεμωνη ειναι!!τυχερουλη!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κανεις βρε παιδια. επισεις θελω να ρωτισω αμα πρεπει να την ταιζω κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι ανεμωνη ακριβως ειναι.ξερω οτι ανα τρεις μερουλες τις ανεμωνες τις ταιζεις με το χερι λιγο γαριδα κατεψυγμενη.ας απαντησουν ομως και τα παιδια που εχουν και ξερουν καλυτερα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι τοσο συντομο ταισμα, 1 φορα ανα 7-10 μερες αρκει.
|
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστω παιδια. μηπως ξερει κανεις την ονομασια της?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (και μετα πες μας πως θα ειναι το χερι σου !!!! ![]() Ανδρονικε προσεξες καθολου τα χρωματα της ?? Μηπως ειναι με λευκα πλοκαμια που στις ακρες τους εχουν μια μωβ κουκιδουλα ?
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω να εγραψα κατι για χαιδεμα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ασπρα πλωκαμια εχει με λιγο καφε, μωβ οχι δεν εχει καθολου απο οσο βλεπω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη ειναι η Rock Flower Anemone.. ευχαριστω φιλε μου
|
|
||||
|
||||
![]()
αν κρινουμε απο τα χρωματα μαλλον.
Στην πρωτη φωτο το γρασιδακι κατω δεν μου αρασει , για προσεξετο γιατι νομίζω ειναι hair αγλη και θα σου γεμησει ολο το ενυδρειο αν το αφησεις.
|
|||
|
|||
![]()
ξερω jimmi εχω παραγειλει phosguard και το περιμενω 3 βδομαδες και οπως λες εξαπλωνετε παντου.αλαξα και αντιφοσφορο αλλα τιποτα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι χρειαζεται μια ανεμωνη | stap | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-12-11 22:14 |
προβλημα με ανεμωνη | silia | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 28-09-11 15:48 |
ανεμωνη | silia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-11 13:10 |
Ανεμωνη Sos | malawimbuna | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 03-04-09 07:13 |
Πληγωμενη Ανεμωνη | glazar | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 23-03-08 18:55 |