|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα, επειδή έκανα ένα search και υπάρχουν ελάχιστα θέματα που να αναφέρεται το συγκεκριμένο είδος, που με ενδιαφέρει να πάρω στο μέλλον, άνοιξα αυτό το θέμα.
Όσοι το διατηρούν (ή το διατηρούσαν) ας γράψουν για την συμπεριφορά του, τις ανάγκες του, την αναπαραγωγή του(αν έχει επιτευχθεί) κλπ. Μου κάνει εντύπωση γιατί σε ξένες ιστοσελίδες προτείνεται(και για αρχάριους...)ως μια από τις πιο ήρεμες κιχλίδες και είναι πολύ βολικές οι συνθήκες νερού που προτιμά... Παρ' όλα αυτά μάλλον δεν έχει ασχοληθεί πολύς κόσμος και είναι κρίμα, νομίζω... |
|
||||
|
||||
![]()
απο τις αγαπημενες μου κιχλιδες.
πολυ ηρεμες, κρατησα 2 για αρκετο καιρο....τις ειχα ομως σε χαμηλο πεχα και ισως γιαυτο δε γεννησαν μιας και φαινονταν να ειναι ζευγαρι. (απο την αλλη ισως και να γεννησαν αλλα με τα ψαρια που ειχα στο ενυδρειο σιγα μην εμενε αυγο για αυγο να το δω κι εγω... ![]() κολυμπουν στο κατω τριτο του ενυδρειου συνηθως. ευκολες, χαμηλων τονων...και παρα το οτι δεν εχουν εντονα χρωματα ..εχουν μια φινετσα που γοητευει. στο μελλον θα ηθελα να ξανασχοληθω περισσοτερο με το ειδος αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Να αναφέρω λίγο τις συνθήκες που ζουν οι συγκεκριμένες κιχλίδες(οι οποίες είναι αρκετά βολικές...):
pH: 6-8 GH: 3-20 Θερμοκρασία: 22-27 Σκέφτομαι σοβαρά να τις δοκιμάσω στο 90άλιτρό μου... Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο φύλο παρά μόνο όταν μεγαλώσουν λίγο και τα αρσενικά είναι λίγο μεγαλύτερα και έχουν μεγαλύτερα πτερύγια... Έτσι, πρέπει να πάρω 6-8(6 θα πάρω και πάλι πολλά είναι λόγω λίτρων...),λνα περιμένω να σχηματιστεί ζευγάρι και να δώσω τα υπόλοιπα... Το καλό είναι ότι, σε αντίθεση με άλλες κιχλίδες, οι keyhole μπορούν να συνυπάρξουν μαζί αν δεν έχει σχηματιστεί ζευγάρι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης μπορεις να παραγγειλεις απο καποιο μαγαζι και να πεις να σου φερουν αν υπαρχουν το μεγεθος και την ηλικια που θελεις.
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω τεσσερις απο τον ιουνιο. εχουν γινει θηρια αλλα ζευγαρι δεν μπορω να ξεχωρισω με τπτ!!!(καμια συμβουλη)?? πολυ ομορφα και βολικα σαν ψαρια τρωνε τα παντα αρκει να περασουν απο μπροστα τους απλως ειναι λιγο χεστηδες μεχρι να με συνηθησουν φαγαμε καιρο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πόσον καιρό χρειάστηκαν για να ξεθαρρέψουν; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ocellaris cichlid | Alekos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 35 | 16-10-11 23:20 |
redhead cichlid | Alekos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 25-07-11 08:40 |
Cichlid Stones ???? | CONAN77GR | Malawi | 2 | 23-03-11 11:43 |
cichlid forum.com | gkampanis | Malawi | 0 | 19-06-09 18:29 |
ΑΥΓΑ ΑΠΟ KEYHOLE | Tsok | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 09-01-07 20:31 |