|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρα σε ολους .
Ειμαι καινουργιος στο χομπυ ( αρχαριος ) εχω ενα Ενυδρειο 35 Λιτρων , εδω και 10 μερες . Τα ψαρακια που εχω ειναι : Poecilia sphenops ( molly ) θυληκο Xiphophorus helleri , επισης θυληκο Mosaic gourany Hyphessobrycon callistus barbus tetrazona colisa lalia , αρσενικό Xiphophorus maculatus ( platy ) Εχω εσωτερικό φιλτρο 300 Ι/η AQUAEL ( σφουγγαρακι , χωρις ανθρακα ) Πλαστικά φυτα , και παροχη οξυγονου ( μπουρμπουληθρες ) Τα τεστ που χρησημοποιω ειναι τα PRODAC LABORET ( Τα εχει ολα μεσα σε μπουκαλακια ) Προχθες οι μετρησεις ηταν οι εξης : ph = 7.4 NH3 = 0,3 NO2 = 0,2 Ολικη σκληροτητα = 12 dGH Ανθρακικη = 12 KH Εχθες τα ΝΗ3 και ΝΟ2 πήγανε 0,5 και 0,5 , και εκανα την δευτερη αλλαγη νερου . 30% Και σήμερα ΝΟ2 = 10 mg , εκανα παλι αλλαγη 50 % Που θα παει αυτη η κατασταση ? κυνδηνευουν τα ψαρακια μου ? Τι πρέπει να κάνω ? Να κανω καθε μέρα αλλαγες νερου ? Ποτε θα στρωσει το νερό ? Εχω πολλές απορίες , παρακαλω οποιες συμβουλες δεκτες απο όλους . Ευχαριστω πολυ . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|