|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
να και ο Μάρκος μου
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφος είναι!!!
Δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμα, περσινός είναι; Να τον χαίρεσαι !!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ!!!η φωτογραφίες ειναι λίγο παλιές τον πήρα την άνοιξη του 2012 τότε ήταν 7 μηνών περίπου!!
|
||||
|
||||
![]()
Έχει βγάλει το δαχτυλίδι στον λαιμό τώρα; η πιο όμορφη μετάλλαξη είναι η αγαπημένη μου. φτου φτου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μέχρι 3 ετών εμφανίζεται το δαχτυλίδι, βέβαια μπορούσες να κάνεις τεστ dna με 25 ευρώ να μάθεις νωρίτερα
|
||||
|
||||
![]()
μια εποχή σκεφτόμουν να του κόψω τα φτερά όμως το μετάνιωσα μετα
|
||||
|
||||
![]()
Καλά έκανες, πρώτον είναι επικίνδυνο να γίνει λάθος κι έπειτα είναι κάποια που αντιδρούν καταθλιπτικά στο κόψιμο.
Αφού είναι ήρεμος μπορείς αν θέλεις να τον βγάζεις βόλτα φορώντας του harness. Το ξέρεις αυτό;
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxaxa αλήθεια ??? δεν είναι πολυ ήρεμος δεν τον πήρα ταϊσμένο στο χέρι. εως τώρα εχω καταφέρει να βάζω το χέρι μεσα στο κλουβί και να του δίνω διάφορα φρούτα ως εκεί !!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφος ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος, κουκλί,
και μου αρέσουν τα παπαγαλάκια, αλλά δυστηχώς σε 10 χρόνια έχω χάσει 3 παπαγαλάκια και 2 καναρίνια, δεν μου βγαίνουν τα πτηνά, δεν το ξαναεπιχειρώ, εχω αρκεστεί τώρα στο μαλτεζάκι μας και στα ενυδρεία. Να το χαίρεσαι
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|